ForedragSidsel Thevik

Cancer er visdom

Opløftende og dybt bevægende foredrag

Cancer som naturlov, er en livreddende hjælper, der gennem sit eget sprog viderebringer budskaber af visdom, når vi i tillid giver den lov

D. 2. januar 2014 fik forfatter af den banebrydende ”Cancer er visdom”, Sidsel Thevik, diagnosen ondartet, aggressiv brystcancer med invasiv vækst og spredning til en lymfeknude i armhulen. Såfremt hun ikke lod tumoren og samtlige lymfeknuder i armhulen operere væk samt lade sig stråle og kemobehandle, ville hun ifølge kirurgen dø.

Sidsel vidste intuitivt cancerens sande væsen, der understøttet af forskning gjorde at hun i tillid og fordomsfrihed valgte at gå med sin indre natur. Hendes vej at gå som firstmover – også som brobygger mellem de mange forskellige verdener og virkeligheder – blev en fantastisk rejse ind i helbredelse, der har imponeret alle, som har fulgt og stadigt følger hende.

Ikke mindst overlægen, der i oprigtig interesse har lyttet til, hvordan hun i autenticitet, ud fra egen indre sandhed har forholdt sig til årsagen, næret livsenergien og gået sin vej så den 2,5 cm store tumor nu har healet sig væk.

Dette opløftende og dybt bevægende foredrag, spejler og belyser aspekter af universet, der fremfor informationer båret af frygt, nu understøttet af solid forskning, gennem tillid kalder på oplysning.

I fordomsfrihed og dyb respekt for enhver vej at gå, også når det gælder evt. behandling, formidler Sidsel gennem uovertruffen troværdighed hvordan cancer er healing i sig selv samt kroppens udtryk for selvvalgte følelsesmæssige livslektier for vækst og udvidet bevidsthed, og dermed ikke fra naturens side ment til at hæmmes eller fjernes af anden hånd.

Varighed: 2 – 3 timer inkl. pause og spørgsmål/dialog