Ashley BreretonForedrag

Det uperfekte menneske

foredrag adfærd

Få opskriften på at ændre adfærd på mennesker

Velkommen til det uperfekte menneske. Mennesket som ikke motionerer nok, som glemmer sine nøgler i cykellåsen og som kaster sig på sofaen om fredagen med Netflix og bland selv slik. Vi er alle sammen idioter, så lad vær med at stå der og skrige.

I dette foredrag bliver du budt inden for og får den søde smag af adfærdsdesign og nudging. Du har ret, vi er alle sammen idioter og det skal du udnytte, hvis du vil ændre adfærd på mennesker derhjemme, på arbejdspladsen og i det offentlige rum.

Inden du får opskriften skal vi have fat i den vigtigste råvare: Det uperfekte menneske.

På foredraget vil du blive præsenteret for det realistiske billede af mennesket. 60 års forskning om mennesker bliver kogt ned til lette og brugbare principper. Du får serveret færdigretter i form af gode eksempler, som du kan lade dig inspirere af og arbejde videre med.

Du lærer, hvordan vi mennesker i virkeligheden tænker og handler og får svar på, hvorfor vi mennesker;

- Vælger kage, når vi er på kur.

- Ikke cykler med hjelm, selvom vi ved det er sikrest.

- Hvorfor du vælger en stor kaffe frem for en lille når du er på Starbucks

- Og mange mange flere.

Dit udbytte

Gennem teori og dialog stiller vi skarpt på nudging, adfærdsdesign og den menneskelige psykologi. Med dig hjem får du opskrifter på:

  • En ny måde at tænke på
  • Et nyt menneskesyn.
  • Hemmelighederne bag effektfuld adfærdspåvirkning - hvordan skaber man frivillig adfærd.
  • Inspiration fra virkelige eksempler.

Udtalelser

Nudging og adfærdsdesign sætter gang i en masse tanker og ideer og giver et nyt perspektiv på, hvad der er vigtigt at fokusere på, når man skal forsøge (kærligt) at præge/skubbe mennesker i en positiv retning – især det faktum, at det er stort set umuligt, hvis de ikke ønsker det. Det har styrket mig i, at jeg i min tilgang, langt hen af vejen, er på rette spor, men at jeg helt sikkert skal passe på, at jeg ikke bliver trukket over i at ”nu forventer jeg at alle følger den instruktion jeg har givet” mentalitet.” - Sofie Buch, Projektmedarbejder hos Hofor

Varighed: 2 timer