Foredragsholder

Dion Knudsen genudgiver bog om angst

Dion Knudsen har mange roller. Han er steward, foredragsholder og har siden 2007 levet med angst. Det har han skrevet en bog om, så nu kan han tilføje forfatter til sin rolleliste.

Angsten, som han oplevede første gang i 2007, ændrede hans liv sig markant. Angst slog benene væk under ham, men gjorde ham også stærkere. I dag ligger angsten stadig lige under overfladen og kan vise sig i perioder. Du lever kun en gang – men lever du rigtigt, er en gang nok, er Dions motto, som han selv prøver at leve efter.

Dion Knudsen blev ramt af angst. Hverdagen blev ændret, angsten bed sig fast. Venner forsvandt, andre kom til. Livet var enten sort eller hvidt, indtil Dion igen kunne føle og mærke hverdagens liv.

Du lever kun en gang – men lever du rigtigt, er en gang nok

En hudløst ærlig fortælling om at leve med angst og være pårørende til en person med en angstlidelse. En psykisk lidelse, som udgør den største sygdomsbyrde i samfundet med 25 %.

Uddrag af bogen

Han kom hurtigt. Med smørrebrød i hånden gik han op ad trappen mod mig, og i det samme fik jeg endnu et angstanfald. Jeg vidste jo, det var mig, vi skulle tale om, og det satte min krop i en stresset situation.

Vi satte os i stuen, og han fortalte dybt og bredt om denne såkaldte forstuvning i hjernen. Jeg forsøgte at lytte, samtidig med at jeg skulle spise smørrebrød. Men kun i små bidder. Mit mundspyt var væk, og alt smagte ens. Jeg måtte tage vand til hjælp for at få det ned igennem spiserøret. Alt, hvad han sagde, rungede i mit ho­ved. Jeg havde slet ikke kontrol over samtalen og ville bare være alene.

Min bror skulle videre på arbejde, så han gav mig et stort knus.

”Husk, det går over. Husk, det går over igen.”

Få et levende førstehåndsforedrag om et liv med angst. Læs om foredraget her.

Foredraget kan ikke bookes til afholdelse i 2018. Skriv og hør nærmere!