Foredragsholder

Ekstrem-motionist med en hverdag som familiefar

Flere og flere motionister spænder cykelhjelmen en eller flere gange om ugen. I flokke fylder de danske landeveje mens de netværker og kommer i bedre form. Det gælder også for Claus Robl, der spænder cykelhjelmen lidt oftere end de fleste.

Der er nemlig ikke bare tale om endnu en MAMIL (Middle Aged Men In Lycra) men om en seriøs amatør med store mål. I 2014 deltog han i Race Across The Alps – 530 km i alperne med ca 13.000 højdemeter. Det gennemførte han på 28 timer og 16 minutter.

Race Across America

I 2016 smører han madpakken for at deltage i Race Across America. En cykeltur på 4.860 km, der skal gennemføres på under 12 dage. En tur der også går gennem Mojavaørkenen, hvorfor Claus træner i en sauna for at vide hvordan hans krop reagerer.

En sådan tur cykler ikke sig selv, så Claus Robl har samlet et team omkring sig til turen. Mekaniker, fotograf og læge er blot nogle af titlerne. Derudover skal de motivere, stå for det praktiske og ind i mellem også bare holde Claus vågen. For det er lange arbejdsdage der venter denne sommer.

Hvordan finder man motivation til sådanne udfordringer?

Det kræver nøje planlægning og et godt team til at bakke op. Og så kræver det naturligvis også drømme. For tør man ikke tænke de store mål når man heller ikke de små mål.

Undgå at drømme de små drømme, det fritager dig til at handle

Claus Robl har en fortid i militæret og rådgiver i dag om træning, genoptræning og sundhed generelt.

Book foredrag

Det er erfaringerne med træningen og hans viden om sundhed og motivation, der er hovedindholdet i hans foredrag.

Du kan booke ham både før og efter RAAM og få hele historien. Eller du kan vente og få den samlede fortælling fra efteråret.

Men skal I have en god oplevelse og masser af motivation er det værd at overveje at få besøg af Claus Robl. Både på jobet og i cykelklubben kan han bidrage.

Claus Robl