Margaret LindhardtForedrag

En julekalender – 24 nedslag på Decembervej

cover 1

Et musikalsk foredrag

Margaret Lindhardt har i 36 år været en kendt stemme i radioen, hvor hun blandt andet var vært på Giro 413 i næsten 20 år. Hør hende fortælle om sin bog ”En julekalender – 24 nedslag på decembervej”.

Julekalenderen er en personlig og biografisk fortælling om Margaret Lindhardts forhold til hjerternes fest. Den handler om alt det, julen bringer med sig af både glæder og udfordringer. Der er gavmildhed og forventning, kærlighed og lys, samvær og hygge, men også ensomhed og savn, udsathed og fattigdom. Julemåneden er kontrasternes og følelsernes tid, hvor også traditioner og minder fylder. Det samme gør den svære kunst at give gaver. Med julen som udgangspunkt sætter hun spot på mangfoldigheden i tilværelsens vilkår.

Hvert kapitel indledes med et vers fra en sang eller salme – de fleste relateret til jul. Undervejs skal vi sammen synge en del af dem akkompagneret af pianisten Christian Baltzer, der også vil sørge for en poetisk og stemningsfuld musikunderlægning til Margaret Lindhardts oplæsning af udvalgte steder i bogen.