Foredragsholder

Fra et liv med misbrug til et liv med at hjælpe andre

underbillede_2_sanika_katurusingheEn af foredragsholderne på Foredragsportalen er Sanika Katurusinghe. For 11 år siden kæmpede Sanika Katurusinghe sig ud af 15 års stofmisbrug, kriminalitet og psykiske problemer. Det tager hun udgangspunkt i, når hun tager rundt i Danmark og holder foredrag for.

Sanika Katurusinghe tager udgangspunkt i egne oplevelser i sit foredrag om misbrug – et foredrag, der får meget positive tilbagemeldinger for at give et godt indblik i en misbrugers hverdag.

De sidste år af Sanika’s misbrug var hun blevet en følelseskold robot, der bare tænkte på at tage flere stoffer. Heldigvis valgte Sanika Katurusinghe at lytte til den stemme som talte indeni, som hun ellers så flittigt havde ignoreret i så mange år og hun har nu været clean i 11 år.

De sidste år af mit misbrug var jeg blevet en følelseskold robot, der bare tænkte på at tage flere stoffer.

”Det at nå din bund, kan blive det første afsæt til en åndelig opvågen” lød det da hun modtog sin første behandling i 2005. Dengang var det volapyk, men i dag giver det mere mening. Sanika Katurusinghes liv er vendt 180 grader, og hun har formået at vende de smertelige oplevelser til sin styrke, og forstår hvorfor hun skulle igennem disse tunge kapitler i hendes liv.

En hverdag med clairvoyance

I dag arbejder Sanika Katurusinghe som clairvoyant, healer, auraformidler, meditationslærer. Hvor hun virkelig kan drage nytte af og kunne genkende og forstå andre folks smerte.

Meget af hendes spirituelle arbejde handler om at arbejde med energi, hvilket for nogen måske godt kan være svært at forstå. Her handler det om at stille ind på de rette frekvenser når jeg bl.a. skal kommunikerer med guider og afdøde.

– Det er af ubeskrivelig værdi at kunne hjælpe andre mennesker videre på den måde som jeg gør, og den energi som jeg arbejder med vil selv de vildeste stoffer aldrig kunne måle sig med, fortæller Sanika Katurusinghe.

Hun skulle helt ned på bunden af den mørkeste brønd og ligge dernede på ryggen som en bille  med sprællende ben, før hun turde begynde at række ud efter hjælp. Med tiden har Sanika Katurusinghe forstået, hvor vigtigt det var og få ryddet op i hendes rygsæk. Hun har lært at finde taknemmelighed for selv de mindste ting i livet

Undervejs lærte Sanika Katurusinghe at tage ansvar for det lille barn som valgte hende som mor, og så fandt hun frem til sit livsformål – eller Dharma som hun kalder det. Nemlig at hjælpe andre mennesker med at komme videre med deres liv, når de ikke længere selv kan og hjælpe dem til at lære at lytte til den stemme, som taler indeni os alle.

– Da jeg begyndte at tage ansvar for mit eget liv, lærte jeg hvor givende det er at leve et balanceret liv, og jeg lærte at værdsætte det at være i live, slutter Sanika Katurusinghe.

Her er et eksempel på en kanaliseret meditation Sanika Katurusinghe har lavet:

Du kan læse mere om Sanika Katurusinghes foredrag og læse udtalelser fra tidligere deltagere her:

Sanika Katurusinghe

Eller her:

Du spiller russisk roulette med dit liv