Finn TarpgaardForedrag

Foredrag 1: Med livet som indsats

finn-tarpgaard-bifald

Om arbejdsglæde og meningsfuldt arbejdsliv

Hvordan opnår vi mere arbejdsglæde og hvordan får vi et meningsfyldt arbejdsliv? Hvordan kan det svære ord filosofi, som betyder ”ven med visdom”, komme til at virke som brændstof for engagement hos både ledere og medarbejdere?

En personlig fortælling om hvordan filosofi og praktisk visdom kan gøre livet som leder eller medarbejder lettere og mere indholdsrigt. Også om hvordan værktøjer fra filosofien kan gøre os bedre til at lede både os selv og andre.

Foredraget er en blanding af fortællinger fra virkeligheden og teori, der viser, hvad der sker, når vi hæver os op over dagligdagen. Samtidig gives der eksempler på refleksions- og samtaleøvelser, som har vist sig som særdeles virkningsfulde for øget trivsel og samarbejdsevne. Foredraget indeholder desuden et eksempel på, hvordan et nedbrudt fællesskab og samarbejdskultur igen bygges op til at fungere optimalt igen.

“Jeg har oplevet Finn i forbindelse med et foredrag, han afholdte til et netværksarrangement. Udover en meget personlig historie, bærer hans foredrag præg af en stor historisk viden og erfaring fra hans tidligere job som leder. Han er meget nærværende og en utrolig god fortæller, der har noget at byde på. Finn får mine fineste anbefalinger herfra.” – Carsten Grønkjær Nielsen, DanskeForsikring

Nu er jeg jo en af de heldige, der har haft fornøjelsen af at høre dit aldeles glimrende foredrag! Du får 5 stjerner herfra. Tak for en super morgen. Tak, Finn Tarpgaard, for indlevende og inspirerende, filosofisk oplæg – en herlig måde at starte en tirsdag på.” – Charlotte Park, Charlotte park Recruitment