Foredragsholder

Foredrag om RAAM – dataindsamling starter i dag

I dag går starten til Race Across America. En tur på cykel på 4.860 km, hvoraf 700 km er igennem Mojave ørkenen og med ca 51800 højdemeter, der skal forceres på maks 12 dage. Race Across America – eller RAAM, som det også kaldes – betegnes ofte som verdens hårdeste idrætsbegivenhed og i år er to foredragsholdere fra Foredragsportalen at finde på startlisten.

stig-nicolaysen-foredrag-2-foredragsportalenDet er Stig Nicolaysen og Claus Robl, der deltager i årets løb. Udover en fælles passion for cykling er deres bevæggrunde forskellige.

Cykling med en mission

For Stig Nicolaysen er der tale om et fælles projekt med hans søn. For snart tre år siden blev Stig Nicolaysens søn ramt af lymfecancer. Han er i dag kræftfri, men det har været en lang vej “tilbage til livet”.

På det tidspunkt, hvor alt var uoverskueligt og ingen vidste, hvad fremtiden ville bringe, aftalte Stig med sin søn, at det kunne hjælpe, at sætte et mål og holde fokus på fremtiden i stedet for at forblive i det “sorte hul”.

Målet og opgaverne frem mod målet blev fælles motivation til tackle kræften. Sønnen er i dag kræftfri men alligevel er det naturligt at Team Nico bruger RAAM til at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Motivation via ekstreme mål

claus-robl-foredrag-1-foredragsportalenClaus Robl motiveres af vilde mål. Som Stig Nicolaysen har han allerede deltaget i næsten umenneskelige cykelløb, men det motiverer ham. Samtidig har han stort fokus på sammensætningen af teamet omkring hans løb og af at nå målet uden at det går ud over familien.

Efter en karriere som officer arbejder Claus Robl nu i det private erhvervsliv og som formidler omkring sundhed generelt.

Alle skal ikke være ultracyklister, men mange vil have glæde af lidt mere sundhed. Det må dog ikke gå ud over familielivet, hvilket også illustreres af Claus Robl’s tag-line: ULTRACYKLING OG FAMILIELIV.

Samme begivenhed forskellige foredrag

De deltager i samme begivenhed, men deres foredrag – og dermed dit udbytte – er vidt forskelligt.

Læs mere om foredragsholderne her og book foredrag til dit arrangement ved at kontakte Foredragsportalen på info@foredragsportalen.dk eller på telefon 30741984.

Stig Nicolaysen

 

Claus Robl

Du kan læse mere om RAAM på deres web-site, hvor du også kan følge med i stillingen. Forhåbentlig klarer vore ryttere strabadserne.