Kom dine børn, børnebørn eller oldebørn i møde med fortælling om din egen barndom.

De fleste mennesker kender til lysten at høre om og fortælle historier, om det liv vi eller andre har haft – og især om den gang vi var børn. Der er mange som har skrevet og læst erindringer i hæfter og bøger og mange har skønne oplevelser med at fortælle om “gamle dage” til børn, børnebørn eller oldebørn.

MEN det er ikke altid let at fange andre og særligt børns opmærksomhed og fastholde deres interesse. Foredragsholder Jens Peter Madsen har gennem mere end 20 år arbejdet med barndomsfortælling som seminarielærer og historiefortæller. I dette foredrag deler han ud af sine mange erfaringer og åbner for debat om de mange glæder og udfordringer. Elementer som ligger i at kunne fortælle egne barndomshistorier, som får andre til at lytte opmærksomt.

Med udgangspunkt i et udvalg af historier om hans egen barndom i 1950erne, og publikum vil kunne genkende og huske tilbage på lignende historier fra deres egen barndom. Som måske foregik i tidligere eller senere årtier. “De bedste barndomshistorier handler om det, som er det samme til alle tider, f.eks. at børn leger, søger venskaber, forældre, uhygge, glæde, forventninger, gode voksne m.m.” siger, Jens Peter Madsen.

Hør nogle af fortællerens historier om “En dreng med en livlig fantasi” på storybox.dk/godnathistorier