Virksomheder med motiverede medarbejdere er statistisk set 43 % mere effektive i deres arbejde og skaber tilsammen 28 % mere profit.

Glade og motiverede medarbejdere ⇢ glade og motiverede kunder (der køber mere og bliver længere..) og motiverede medarbejdere har motiverende ledere!

Mark Anthony tror på, at motivation er en af de absolut mest afgørende faktorer i moderne ledelse og er en spidskompetence, der kendetegner de dygtigste ledere i dag. Ydermere tror han også på at der ligger et stort potentiale hos utroligt mange virksomheder, som kan bringes i spil, ved at fokusere på motiverende ledelse.

Foredraget Den Motiverende Leder, er en medrivende blanding af inspirerende teori, udfordrende tankesæt og ny viden og input til dit arbejde med, at motivere andre.

Opnå indsigt i forskningen og hør om hvordan du nu kan måle motivation, ikke blot en hos den enkelte person, men for hele virksomheden.

Giv dig selv og din organisation en tankevækkende oplevelse og fyld værktøjskassen op til jeres arbejde med at skabe motivation og ægte engagement.

Foredraget kommer omkring følgende: