Med foredraget ”Eksekvér – Så det sker!” giver ledelsesrådgiver Henrik Specht sit bud på, hvordan man kan øge virksomhedens eksekveringsevne og eksekveringshastighed. Han inspirerer, udfordrer og tager med et glimt i øjet fat dér, hvor det gør ondt: i selvforståelsen. Det skal der ofte til for at flytte noget.

Evnen til eksekvering er nøglen til enhver virksomheds effektivitet! Så kort kan det siges. For kan man øge eksekveringskraften, kan man frigive tid, ressourcer og energi, som så kan bruges på kunderne eller på andre værdiskabende aktiviteter. Bliv inspireret, udfordret, måske provokeret og få nye perspektiver på, hvordan I kan styrke virksomhedens resultatskabelse gennem et mere skarpt strategisk fokus og effektiv eksekvering.

I får både inspiration og konkrete, gode ideer til, hvordan I kan sætte tempo på fremdriften i jeres virksomhed. Hvad enten I skal implementere en strategi, gennemføre et forandringsprojekt eller tilføre driften et ekstra gear. Det handler bl.a. om at få eksekveringen ud i hele organisationen, så gode intentioner omsættes til handling. Om at skabe de holdninger og den adfærd, der får tingene til at ske.

Foredraget henvender sig både til direktion, ledergrupper og til medarbejdere. Kan gennemføres som både foredrag og virksomhedstilpasset mini-workshop med høj grad af deltagerinvolvering og debatter.

Eksekvér – Så det sker!