Gå hjem med god samvittighed og rent sind.  

Kender du følelsen af at gå hjem fra arbejde, men din hjerne er stadig på arbejde? Følelsen af hvordan hjernen aldrig helt glemmer arbejdet, og den konstant kører med opgaver man skal huske dagen efter? Hjernen skal have ro, så vi kan undgå stress.

Foredraget: ”Hjem før 5” vil gå i dybden med hvorfor vores hjerne har svært ved at adskille arbejde og fritid. Det er mange parametre som gælder indenfor dette, og mange af dem kender vi godt i forvejen, så lad os udnytte dem til vores egen fordel. For jo mere styr vi har på dette, jo mere fritid får vi automatisk også.

Foredraget tager deltagerne gennem forskellige værktøjer og håndgribelige metoder som kan benyttes lige med samme efter endt foredrag. Vi kommer ind på:

Indbakken din nye bedste ven, mobilen fra 1998, kollegaen som ikke forstår et hint, flere pauser til folket, en opsang til ledelsen, verdens bedste trick, samt andre dagligdags situationer vi som individer kan optimere.

Foredraget vil give dine medarbejdere et afbræk i hverdagen, og en ny forståelse af hvorfor personlig effektivitet er kommet for at blive. Ydermere vil dine medarbejdere få et nyt syn på stress, og hvilke parametre vi selv kan tage for at undgå dette.

Vigtigt af alt: Foredraget er bygget meget humoristisk op, og med høj energi.

Dette foredrag besidder latter- og refkleksionsgaranti.