– en fantastisk sanselig formidler
Camilla Plum blomstrer, når hun videregiver sin ufattelig store viden om madkultur, hvilket hun gør som foredragsholder, forfatter, madskribent for Politiken og i en række madprogrammer for Danmarks Radio.
Camilla Plum er kendt af de fleste danskere for sine mange tv-programmer om mad, for sine mange skriverier og opskrifter i bl.a. Politiken og for sit store forfatterskab af kogebøger som for eksempel Grønt, Mormors mad, Mors mad og Jul.
Camilla Plum er uddannet arkitekt, men har siden 1997 drevet den økologiske gård Fuglebjerggaard i Nordsjælland. På DR er hun kendt fra mange programserier om krydderier, slow food, havedyrkning, grøntsager og krydderurter.
Camilla Plum oplever det indimellem som svært at formidle et gammeldags landbrug, når man ikke vil betjene sig af klistersøde anprisninger. Hun har skrevet bøger om madlavning, havebrug og bagning, og hun har lavet DR2 madprogrammerne Boller af stål og Camilla Plum og den sorte gryde.