Foredragsholder

Forelsk dig i livet

Den erfarne foredragsholder og forfatter Klement Trabolt, har skrevet en ny bog. Det er en håndbog i lykke med titlen Forelsk dig i livet. For forelskelse er et godt grundlag for lykke.

Når vi har ferie slapper vi af og kan forelske os i livet igen. Men året består jo af 365 dage. Hvad med alle de andre dage i året? Er de blot til overlevelse, rutine, stress og jag?

klement-trabolt-forelsk-dig-i-livet-foredrag-foredragsportalenForelskelse grundlag for lykke

Forelskelse er et rigtigt godt grundlag for vores lykke og er bogens udgangspunkt:

– Når du forelsker dig i livet, ser du verden med en elskers øjne. At se med passionerede øjne vil sige, at du lægge mærke til skønheden i alting. Du vil undre dig over og se magien i hvert øjeblik. Du vil søge kærligheden hver dag, der, hvor du er, fortæller Klement Trabolt om sit budskab.

Lyder det for godt til at være sandt? Og hvordan opnår man reelt det i en travl hverdag?

– Ønsker du livet skal være fyldt med glæde, lykke og kærlighed? Lykke er en træningssag og derfor skal man træne, siger Klement Trabolt. Bogen giver de redskaber, der er brug for, for netop at træne denne ”muskel”.

Lykke skal trænes

Bogen er et træningsværktøj til at skærpe dit fokus på alt det gode og det kærlige, der er omkring dig hver dag.

Der er en opgave til hver uge i et helt år. Du kan begynde hvornår det passer dig på året. Begynd hellere i dag end i morgen.

Du skal nyde hele dit liv, også i din hverdag!

– Bogen her vil hjælpe dig og støtte dig i den proces at genopdage livet at opleve alt det skønne. Når du gør det, vil du igen forelske dig i livet, siger Klement Trabolt.

Bogens opgaver bidrager til mindre stress og mere energi i hverdagen.

Bogen udgives 20. oktober 2016.

 

Læs mere om Klement Trabolt og hans andre foredrag her:

Klement Trabolt

En god dag

Fra underskud til overskud