Bosse Hall ChristensenForedrag

Fra gulddreng til nuldreng, tur/retur

Medstifteren af Shu-bi-dua, Bosse Hall Christensen, tager afsæt i sin selvbiografi ”Gokkelajser” når han tager ud og holder foredrag om sit spektakulære og usædvanlige liv.

bosse-hall-christensen-shubidua-foredrag-foredragsportalenForuden at være trommeslager i det ikoniske band var Bosse også tekstforfatter, og med sine sproglige indfald satte han sit umiskendelige præg på Shu-bi-dua’s karakteristiske og finurlige tekstunivers i de gyldne år. Derfor handler Bosses foredrag naturligvis også om Shu-bi-dua, men det er andet og meget mere end sex, drugs og rock ’n’ roll.

Bosse fortæller om sin dysfunktionelle barndom, sin forstyrrede ungdom, og, ikke mindst, sin mangeårige kamp mod alkoholisme og det dobbeltliv som fulgte i dens kølvand. Om de mange svigt af børnene, indlæggelse på den lukkede og afvænning. Om selvmordsforsøg.

Om et overraskende comeback med etableringen af et af de mest succesrige reklamelydstudier i Danmark, villa og Porsche, tilbagefald i misbrug, konkurs og den endelige rip-off. Først da Bosse mister alt, ikke mindst sig selv, bliver han i stand til endegyldigt at sætte proppen i flasken. Han kommer ud i lyset, går caminoen tværs over Spanien, hvor han genfinder sig selv, troen og håbet og sin helt egen version af meningen med livet.

Ligesom i sin bog fortæller Bosse ærligt og tankevækkende om sit dramatiske liv. Her er ingen klynk eller selvmedlidenhed, snarere tværtimod! Bosse fortæller direkte fra hjertet, råt for usødet og med et befriende glimt i øjet.

Referencer:

Otto Lundgaard, sognepræst i Ringsted Kirke:

Bosse mestrer den svære kunst, at omsætte sin historie til billeder vi alle kan se for os, alt imens stemningen i forsamlingen skifter fra latter og smil til stilhed og indlevelse.  Det kan ikke beskrives, det skal opleves.

Thomas Ulrik Larsen, musiker og foredragsholder:

Bosses fortæller på én gang rørende, bevægende og humoristisk. Det er usædvanligt .

Leon Kristensen, formand for arrangementsudvalget i Tjeles Venner:

Det var en sand fornøjelse at opleve en veloplagt og selvironisk Bosse Hall Christensen, som på medlevende vis indvolverede os i sin historie.

Efter foredraget har vi modtaget mange tilkendegivelser om en vedkommende og motiverende aften. Vi kan varmt anbefale et foredrag med Bosse.