Kenneth StigersForedrag

Fra halvfed til helt fit

kenneth stigers cover 1 bifald

Book foredraget med Bobo (Kenneth Stigers) og motivér dine medarbejdere til en sundere livsstil, som ikke blot vil gavne deres privatliv, men også vil være til gavn for arbejdspladsen, da det er fælles kendt, at sundere medarbejdere er lig med færre sygedage!

Foredraget er først og fremmest en spændende og motiverende indgangsvinkel til en sundere livsstil, hvor viden om træning, kost og bevægelse i dagligdagen serveres med videoer og billeder krydret med et drys humor fra egne erfaringer.

Bobo har selv levet livsstilen som størstedelen af den danske befolkning - hvor mad er noget man spiser når man har lyst og i meget velsmagende og kalorietætte varianter. Dertil kommer et liv, hvor det med biler, rulletrapper, elevatorer, el-cykler/løbehjul bliver lettere at komme igennem dagen uden at forbrænde særligt meget, hvilket betyder vægtforøgelse og i sidste ende medfører overvægt eller ligefrem fedme.

Det kræver sommetider en øjenåbner ift. hvordan man lever sit liv, hvordan man kan leve sit liv, og hvor lidt der sommetider skal til for at få rigtig meget mere overskud i hverdagen. Foredraget behandler også hvordan det fungerer, hvis man ender på den anden side af normalen, hvor et liv med træning, kalorietælling og nørderi ift. træning, muskelopbygning, fedtforbrænding og generelt sundere livsstil fylder så godt som alt i hverdagen.

Følgende områder er i fokus ved foredraget med Bobo:

  • Egne erfaringer - en livsstilsændring af den helt store karakter
  • Motivation - hvordan kommer man i gang, og hvordan bliver man ved?
  • Kost - når indtaget skifter fra at være en nydelse til at være et brændstof samt hvordan man håndterer et liv i en ellers meget fedmefremmende kultur
  • Træning/motion - hvordan implementerer man træning, motion og sunde valg i en travl hverdag?
  • Spørgerunde - da kropsbevidsthed er noget der fylder for størstedelen af den danske befolkning, er spørgerunden populær. Her er der mulighed for at stille alle typer spørgsmål uanset om det handler om træning, kost og motivation eller om spørgsmålene er mere personlige og dykker ned bagved et sådan liv.

Book foredraget nu, som potentielt kan ændre livet for flere blandt personalet!

kenneth stigers 3 bifald scaled
kenneth stigers 2 bifald scaled