Foredragsholder

Gitte Jørgensen udgiver Når sjælen kalder

Kender du til fornemmelsen af, at din sjæl kalder? At du har en indre stemme, som fortæller dig, at der er noget mere i livet til dig? Måske mere kærlighed. Måske mere glæde. Måske mere mening eller indre ro.

Naar-sjaelen-kalder-Gitte-Joergensen-ForedragsportalenVi lever i en tid, hvor det er let at ryge ud af kurs og ud af balance, og det er mere end nogensinde nødvendigt, at vi hver især reagerer på det, vi ved og mærker inderst inde. At vi gør noget ved tingene i tide. Det har Gitte Jørgensen skrevet en bog om – en bog, der kan opfattes som et opråb til at tage sjælens stemme alvorligt. For hvis den først er begyndt at kalde, holder den ikke op …

Erfaren forfatter

Hun står også bag succeserne Simple Living og Pippi Power, der er udkommet i flere oplag i Skandinavien. Bogen handler om, hvilke årsager der kan være til, at sjælen kalder, og hvordan vi kan tackle dem og skridt for skridt skabe mere af det liv, vi længes efter til gavn for os selv og andre. Baggrunden for bogen er blandt andet, at Gitte Jørgensen igennem de sidste 13 år har holdt mange kurser og foredrag i Danmark og Norge:

– Jeg har igennem årene mødt mange mennesker, der siger: ”Jamen, jeg vidste det jo godt”. De har været igennem en eller anden form for krise, fordi de ikke tog deres egen indre stemme alvorligt. De vidste godt, at der var noget i deres liv, der ikke var, som det skulle være. De vidste måske også, at der var nogen eller noget i den ydre verden, der trængte til hjælp. Men den ene dag tog den anden.

I bogen fortæller Gitte Jørgensen blandt andet, hvad der skete, da hun ikke selv fik reageret i tide. Hun blev ramt af det, som hun i bogen for sjov kalder for tohundredeårstrætheden:

– Da sjælen kaldte på mig, var årsagen, at jeg ikke følte mig glad og tilfreds. Jeg måtte ud på en indre rejse for at finde ud af, hvordan jeg kunne gøre mig selv lykkeligere. Det, jeg opdagede, var, at jeg – og vi alle sammen – KAN gøre os lykkeligere, men det kræver en vedholdende daglig indsats.

Årsagen til at sjælen kalder kan – som i Gittes eget tilfælde – være, at vi er kommet til at gøre os selv ulykkelige, men der kan også være andre årsager, og de bliver beskrevet igennem otte kapitler. De øvrige årsager er for eksempel, at vi har glemt vores entusiasme, at vi venter for længe, at vi ikke tror på os selv, eller at vi sidder fast i vores mønstre.

Når sjælen kalder – skab det liv du længes efter er på 288 sider og rummer også flere siders opslag med inspiration og handlingsanvisende råd. Bogen er allerede solgt til det norske marked.

Du kan naturligvis booke hendes foredrag om når sjælen kalder her:

Når sjælen kalder