ForedragsholderHenrik Røde Jensen

Henrik Røde Jensen

Drømme uden indsats medfører bare skuffelse. Indsats uden drømme er bare udmattende. Det er kombinationen af drømme og indsats, der skaber resultater og udvikling

Sådan lød det i den totalt udsolgte Arena Nord i Frederikshavn en efterårsaften tilbage i 2006. Afsenderen var ingen ringere end den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

En af modtagerene af Clintons ord var eventmageren, Henrik Røde Jensen, der – stik mod alle odds – havde formået at lokke præsidenten til det nordjyske.

Det blev en livsevent for Røde selv.

Ikke bare på grund af begivenheden, men fordi Clintons ord satte sig i ham og blev et mantra:

Drømme og Indsats

Og den nu 49-årige Henrik Røde Jensen fik brug for sin ledesætning.

henrik-roede-jensen-foredrag-bog-foredragsportalenLivet blev nemlig FOR FEDT for den rødhårede arbejderknægt fra Frederikshavn.

Fra starten som ungdommelig koncertarrangør. Som turmanager for Johnny Madsen og Allan Olsen. Som eventmageren, der fik store internationale navne som Clinton, Al Gore, Kofi Annan og Hans Blix til Skandinavien. Selv Carnegie Hall i New York gik ikke Rødes talenter forbi.

Men han blev også far til et alt for tidligt født barn. Blev manden, der brændte ud, gik konkurs, blev skilt og lagde kilo efter kilo på sin krop.

190,4 kilo vejede han, da livet blev FOR FEDT og verden lå i ruiner.

Ham ”den trivelige” fra Frederikshavn endte i stress og i direkte livsfare.

Henrik Røde Jensens historie handler om stor selvtillid og lavt selvværd.

Om, at bestemme sig for at lade døden vente og vælge den sidste og ultimative udvej for at komme af med halvdelen af sin massive kropsvægt.

I dag – tre et halvt år senere- rammer han de 95 kilo på badevægten og fremstår i genopbygget stand. Også indvendigt.

For det var ikke nemme beslutninger, der førte ham videre. Der var ingen lette løsninger. Der var masser af dæmoner på vejen til et nyt liv.

Men Røde gjorde det. For han troede på ”Drømme og Indsats”.

Referencer:

Jens Ove Friis, direktør REO Records:

Det var et meget underholdende og engagerende foredrag. Du fastholdt dit publikum i et spændingsgreb – helt frem til den eftertænksomme afslutning. Din optimisme og evne til hele tiden ”at komme igen” har efter min vurdering en smittende virkning. Du er god til at levendegøre din fortællerkunst, og til at omsætte dine ord i billeder.

Lilly Pedersen, Frederikshavn Kommune & Lokalrådet for HK Frederikshavn:

En livshistorie med stof til eftertanke! Forrygende oplevelser og kæmpe sejre – på trods. Aftenen var en rejse igennem et liv, hvor Henrik lod sig rive med – der hvor det skete, men hvor det kan var svært at sige stop når hhv. en stresset tilværelse, forventninger og for megen hygge gav et decideret dårligt liv. Drømme er nøgleordet! Tak fordi du tog os med på rejsen.

Casper Desvil Bech, Elitetræner-studerende på Aalborg Sportshøjskole:

Grænseoverskridende, tankevækkende, ærligt, vanvittigt er blot nogle af de ord jeg tænker på, når jeg hører dig fortælle om dit liv. Dit foredrag inspirerede mig også, til at gå endnu mere målrettet efter at gå min drøm i møde. Tak for oplevelsen!