Jens BalleForedrag

Hulekvinder i stiletter

hulekvinder i stilleter ny foredragsportalen

Selvom Jens Balles bog hedder Hulemænd i habitter, handler den også om kvinder. Det har flere netværk for kvinder fået indblik i via Jens’ foredrag om vores irrationelle adfærd.

Men der er forskel på mænd og kvinder, og det er noget, vi kommer til at kigge på i dette foredrag.

Med udgangspunkt i nyeste forskning på området bliver deltagerne præsenteret for eksempler på vores ofte irrationelle adfærd. Eksempler, der for de fleste er lig med et gensyn med noget genkendeligt. Måske ikke fra dem selv, men fra nogen de kender. For ofte har vi det lidt svært med det der selvindsigt.

Det er ikke altid os selv, der bestemmer, hvad der havner i indkøbskurven eller på tallerkenen. Det er uheldigt, for er det først havnet dér, ender de fleste med at købe eller spise det.

Der er kamp om vores penge

Mange vil gerne have fat i vores penge, og de bruger gerne beskidte kneb for at komme med os hjem. Reklamefolk har nemlig længe været opmærksomme på, at vi ikke altid agerer rationelt. Derfor er står mælken bagerst i supermarkedet og slikket ved kassen. Derfor lugter der friskbagt på mange tankstationer. Derfor er hjemmesider indrettet, som de er.

Ved at få indsigt i nogle af de typiske fejl, vi gør som forbrugere, kan du træffe dine forholdsregler. Det giver foredraget Hulekvinder i stiletter dig indsigt i.

Og du får også input til, hvordan du kan blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Til foredraget vil det være muligt at købe bogen Hulemænd i habitter til en fordelagtig pris. Måske kan du endda få den signeret?

Se også foredraget Hulemænd i habitter

Referencer:

Marie Søgaard, Ladies Circle:

Vi fik meget indsigt i vores (irrationelle) adfærd når vi træffer beslutninger. Forskellige studier blev fortalt levende og kortfattet. Vi kan nok genkende os selv i mange af eksemplerne. 

Vi var ca. 70 kvinder samlet til foredraget, og jeg tror mange af os griber i egen barm i stedet for dankortet næste gang vi bliver fristet ?

Jens er en levende fortæller med masser af karisma, humor og selvironi. Han brænder godt igennem!

Karoline Lynggaard, KnowHowZ:

At holde foredrag om adfærd en aften for 25 erhvervskvinder lige efter, de har fået mad og drikke, er en kunst. Du leverede et flot kunstværk en aften i april her i Bjerringbro! Tak for en skøn aften med stof til eftertanke og masser af humor.