Per Ryt-HansenForedrag

Humor, gnister og meningsfuld antændelse


per-ryt-hansen-bifald

- for seniorstyrken

Livgivende foredrag om livet fra 60 til 100

Gnister er et vidunderligt ord: gnister kan både ses, høres, mærkes og duftes – og antænde! Ja, dette foredrag byder på både sanselig og intellektuel smittefare! Latter smitter også! Foredraget krydres med kloge vitser, vise ord fra de store humorister og skæve sandheder – på en seriøs bund af yderst  opløftende undersøgelser og humorfaglighed.

  • Få redskaber til selv at bruge og forbruge humoren endnu mere.
  • Hør om aldersforskningen, der viser, at livet omkring 70 er et lykkeligt højdepunkt.
  • Hør hvordan du som styrmand i dit eget liv aktivt kan styrke livsglæde, meningsfuldhed og skabe livssammenhæng. Forbered dig på motiverende eksempler, du kan iværksætte i morgen.

Højt at flyve, og bliv deroppe! Vil du med? 

Varighed: 1,5 - 3 timer

Udtalelse:

"Per er en dygtig og fornøjelig foredragsholder med en dejlig krøllet hjerne, som hurtig skaber kontakt og god stemning. Han er fyldt med overraskende perspektiver på hverdagslivet og strør generøst med relevante vitser og anekdoter, der belyser humorens væsen. Han inspirerer til aktiviteter i den tredje alder og tager udgangspunkt i egne produkter og aktiviteter. Yderst motiverende. Publikum veksler mellem store træk på smilebåndene og rullende latter. Det var en dejlig aften." - Ulla Maria Mortensen, formand for Diabetesforeningens Lokalafdeling i Allerød - Foredrag for 30 seniorer