Per Ryt-HansenForedrag

Humor i ledelse og ledelse af humor


cover

Med vellykket brug af humor skaber du sympati, gennemslagskraft og rammer for trivsel og kreativitet. Gennemgang af humor som kommunikationsform på en bund af humorfaglighed og
undersøgelser om lederhumor.

Hvis du springer over, hvor gærdet er højest, er du det gode eksempel for medarbejderne. Styrk selvironien. Det giver pote at turde fortælle personlige "kvajehistorier". Humorens modsætning - selvhøjtidelighed - skaber afstand. Hør også om rekrutteringsspecifikke kompetencer – før næste ansættelse.

Skab rammer for humor og understøt talenterne blandt medarbejderne. Styrk også jeres ledernetværk med dette kursus eller foredrag - fuld af faglighed og fælles latter.

Varighed: 1,5 - 3 timer

Udtalelse:

"Tusinde tak for at fantastisk lederkursus i Prag. En kæmpe gevinst at Per var tovholder. Det var godt med Pers startoplæg om humor og kreativ didaktiker. Tak for konkrete ideer til at tænke anderledes i vores daglige arbejde som ledere. Det var til at forstå og gav mening. God til at fremhæve det væsentlige. Og så flødeskummet: den megen latter!" - Katja Lind, udviklingsleder, Greve Kommune.