Per Ryt-HansenForedrag

Humor, trivsel og arbejdsglæde

cover

Spring over hvor gærdet er sjovest og få en alvorlig indføring i humor som individuel og fælles strategi når forandringssamfundets øgede pågåenhed opleves flere gange på en uge, hvor 1 er syg og 2 er taget på kursus og der er to dage til deadline.

Men humoren er en mulighed, som vi desværre ofte mister, når vi bliver pressede og stressede. Det handler derfor om at bruge humoren som proaktiv strategi og støddæmper på Arbejdslivets Bumlede Landevej.
Fænomenet humor præsenteres gennem teorier, løstsiddende tanker, uhæmmede påstande. Humorens Førstehjælpskasse demonstreres og konkrete eksempler på humor på arbejdspladsen lægges frem og foræres væk, så I kan komme videre på en sjovere og klogere måde.

Lattergaranti: I tilfælde af at enkelte deltagere ikke synes, at noget kan være sjovt, fortælles to vitser og en anekdote for folk uden humor.

PS. For sundhedsarbejdspladser inddrages latter/humor/fysiologi samt sundhedsfaglig viden om forsigtig brug af humor.

Varighed: 1,5 - 3 timer

Udtalelse:

"Vi har haft fornøjelsen af at have Per Ryt-Hansen som foredragsholder – først for lederne og dernæst for medarbejderne. Per afleverer sprudlende foredrag afbrudt af overraskende indslag.
Per er god til at inddrage kursisterne med dialog og med praktiske øvelser, så alle får et godt grin og føler en afslappet atmosfære. Dette gør, at budskabet og den dybere mening trænger helt ind. Alle får et stort udbytte af hans foredrag." - Palle Thomsen, souschef, Frederikshavn Kommune.