Jens BalleForedragsholder

Jens Balle

jens balle hulemaend i habitter foredragsportalen

Jens Balle har arbejdet mere end 28 år med investeringer i ind- og udland. Det var dette arbejde, der vakte hans interesse for, hvorfor vi så ofte foretager de samme forkerte valg. Valg, der endda er forudsigelige.

Især i forbindelse med dot.com-krisen i 00’erne fik Jens øjnene op for, hvordan vi ofte træffer irrationelle beslutninger. Her så han nemlig investorer, der agerede mindre heldigt, og det vækkede en interesse for psykologien bag investeringer. Det kan man lære om inden for adfærdsøkonomi, og siden har Jens har optrådt som ekspert i flere medier, ligesom han har blogget om emnet for Jyllands-Posten.

I januar 2016 udgav Jens Balle bogen Hulemænd i habitter, der giver læseren en indføring i adfærdsøkonomien. Hvad er det, og hvordan kan du bruge det?

Det er en altid veloplagt foredragsholder, der med eksempler og anekdoter fra det virkelige liv giver tilhørerne en god oplevelse og ny viden.

Referencer:

Unge Aktionærer, Aarhus:

Jeg blev rigtigt inspireret af dit foredrag for Unge Aktionærer i Århus, og hold da op hvor kan jeg genkende meget ift. til dine pointer. Jeg er ret imponeret af dine evner til at formidle specielt at gøre det lidt mere komplekse simpelt og let forståeligt.

Kirsten Nyboe, Lederne:

Det var et dejligt og tilpas krydret foredrag med en god humor og aldrig kedelige slides.

Andre udtalelser:

Med fortolkninger af Darwins teorier giver Jens en meget levende og anderledes forklaring på, hvorfor og hvordan vi agerer som investorer.

Rigtig godt indlæg fra Jens Balle – den lidt skæve vinkel, men meget relevante indhold var et godt input til den øvrige dialog.

Jens Balle placerer velvalgte, kritiske og selvkritiske stikpiller til investormiljøet. Fagligt velfunderet, let filosoferende og opløftende uhøjtideligt.

One thought on “Jens Balle

  1. Pingback: Egne forventninger kan påvirke din performance - Foredragsportalen

Comments are closed.