Julius MygindForedragsholder

Julius Mygind

fullsizeoutput 88b

Julius Mygind – Foredragsholder for skoler og institutioner

Julius Mygind er en inspirerende foredragsholder og coach, som specialiserer sig inden for ungdomsområdet og holder foredrag for skoler og institutioner, forældre og unge. Han arbejder med især for teenagere aktuelle emner som selvtillid, selvværd, stress, rusmidler og stofmisbrug.

 

Foredragsholder for skoler og institutioner

Foredragsholderen Julius Mygind er exceptionelt god til at skabe kontakt med det unge publikum i skoler og institutioner. Han inviterer eleverne i folkeskolen og ungdomsuddannelser til sammen at tale om de følsomme emner, som præger unge mennesker i teenagealderen. Tvivlen på sig selv, usikkerheden, de svære valg, man skal træffe som teenager, og det pres, man oplever både socialt, fagligt og i familien er blot nogle af de foredragsemner, Julius beskæftiger sig med. ”Jeg mener, at folkeskoler og ungdomsuddannelser har et særligt ansvar for at snakke til eleverne, så de får lyst til snakke.” I sine foredrag sætter Julius Mygind spørgsmålstegn ved de krav og forventninger, den unge generation skal leve op til, og taler åbent om stress og følelsen af aldrig rigtigt at passe ind. Julius deler ud af sine erfaringer og historie, diskuterer faktorer som de sociale mediers indflydelse på de unges selvværd, og bringer emner som sex og stoffer frem i lyset.

 

Foredragsholderens baggrund

Julius Mygind er søn af Lise Mühlenhausen og skuespilleren Peter Mygind. Han voksede op i trygge rammer med begge forældre og lillebror til stede, men det var ikke nok for at hjælpe ham igennem udfordringerne i teenagealderen. Som fjortenårig blev Julius overfaldet to gange. Senere fik han diagnosen ADHD. Det første afgørende vendepunkt i hans ungdomsliv kom, da han afprøvede hash.

 

Foredragsholderen var selv en teenager med stofmisbrug

Allerede i 7. klasse begyndte Julius at ryge hash. Det startede som festrygning med vennerne og blev til en vane samt pusterum fra den urolige teenagerhverdag. Rusmidlerne begyndte langsomt at fylde mere og mere: Julius eksperimenterede med kokain, amfetamin, Ecstasy og MDMA. ”Det eneste, vi tænkte på, var stoffer, og at vi skulle … forsvinde fra hverdagen.” Mens stofferne langsomt overtog Julius’ hverdag, isolerede han sig fra familien, og omgangskredsen begyndte at tage afstand fra ham. Den unge Julius fik depression og angst – han kunne ikke længere klare skolen og droppede ud af sin ungdomsuddannelse. Det, der startede med joints, udviklede sig til et langvarigt stofmisbrug med alvorlige konsekvenser for den kommende foredragsholder. Det endte heldigvis godt, og nu holder Julius foredrag for teenagere om sin vej ind og ud af stofmisbrug.

 

Fra stofmisbruger til coach og foredragsholder

Julius fik hjælp med sit stof- og hashmisbrug, da hans kommune initierede et samarbejdsprojekt mellem skole, sociale myndigheder og politi (SSP). Siden 2015 har Julius Mygind holdt foredrag, uddannet sig som coach, og som en sund rollemodel hjulpet teenagere til at navigere i livet i den unge alder. Som han selv siger, han vil tilbyde de unge det fokus og mindset, han selv manglede som ung. Du kan læse mere om Julius Mygind og stoffer hos DR »

 

Foredrag med Julius Mygind

Book denne foredragsholder til din skole eller institution, og få et alsidigt informativt foredrag om de mest aktuelle emner for unge mennesker i skolealderen. Julius Myginds foredrag omfatter på nuværende tidspunkt følgende tre emner: Unge og stoffer – vejen ind og ud af et misbrug Motivation og selvtillid i den unge alder Kommunikation mellem forældre og unge Du kan læse mere om foredragenes indhold under foredrag, ovre i højre side.

 

Hvorfor booke Julius Mygind som foredragsholder?

Foredragsholderen Julius Mygind har for unge mennesker relevante og værdifulde erfaringer, som han baserer sine foredrag på. Han er inkluderende, involverende og motiverende. Julius’ foredrag er informative og personlige, hvilket gør, at både unge, forældre og lærere kan relatere til dem og få inspiration samt stof til eftertanke. Læs mere om Julius Myginds erfaringer og synspunkter i Jyllands Posten »

 

Hvordan er Julius som foredragsholder?

I sine foredrag bruger Julius Mygind både sine personlige erfaringer og professionelle værktøjer. Foredragsholderen stiller mange spørgsmål til sit publikum – på den måde får han alle til at tage stilling og blive involveret i foredragene. Julius Myginds mission som foredragsholder er at hjælpe med at skabe positiv forandring i andres liv, uanset hvad de måtte kæmpe med, og uagtet hvilken situation de befinder sig i.

 

Booking af foredragsholderen Julius Mygind

Er du interesseret i at booke Julius’ foredrag? Foredragsholderbookingen starter her på siden. Udfyld formularen ovre i højre side, og Foredragsportalen vil hjælpe dig med booking af Julius Mygind som foredragsholder til din skole, institution eller virksomhed. Hvis du er i tvivl om, hvilket foredrag du skal vælge, eller har særlige ønsker til din booking af foredragsholderen Julius Mygind – tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alt omkring foredragsholderen Julius Mygind og booking af hans foredrag.