Kristina Schou MadsenForedrag

Jungle Ultra – verdens hårdeste etapeløb

I dette foredrag tager Kristina Schou Madsen jer med ind i den dybeste del af Amazonas jungle i Peru, hvor hun i sommeren 2016 vandt et af verdens hårdeste etapeløb på 230 km over fem selvforsynende dage i et felt af 49 internationale løbere.

Deltagerne i Jungle Ultra skal selv bære deres udstyr som f.eks. mad, medicin, tøj, sovepose og hængekøje. Kristina startede dermed løbet med 9,8 kg på ryggen, som er ca. 20 proces af hendes kropsvægt, på sin færd gennem et ekstremt udfordrende terræn i et fjendtligt og barsk miljø.

Kristina fortæller indlevende og med mange billeder og videoer fra den storslåede natur, og hvordan hun håndterede udfordringer som at løbe forkert, møde potentielle farlige dyr og være syg midt i junglen, og hun berører kunsten at bevare motivationen, når tingene bliver uoverskuelige, og til tider gør ondt.

Foredraget er en god og underholdende beretning om en kvinde med en enorm viljestyrke, målrettethed, eventyrlyst, konkurrenceiver og professionalisme – elementer, der bragte hende sejren foran de bedst trænede atleter fra hele verdenen, og gav hende en oplevelse for livet samt blod på tanden til endnu vildere eventyr.