Michael jensenForedrag

Kierkegaard og det moderne menneske

124 Michael Street portrait web e1578562072172

Hvad har Søren Kierkegaard at sige det moderne menneske og hvad kan vi, over 160 år efter filosoffens død, bruge ham og hans tanker til?

På en inspirerende, levende og involverende måde byder foredraget os inden for i Kierkegaards univers, og udover at vi vil blive udfordret på egne tanker, levevis og værdier, får vi ting med vi vil kunne omsætte til handling i vores eget liv.

Vi kommer bl.a. ind på Kierkegaards stadielære, på hvordan vi skaber mening og værdi i vores eget liv og på et af de centrale elementer i Kierkegaards forfatterskab, VALGET.

Kundefeedback:

Straight to the point" beskriver Michael meget godt. Der er ikke noget, der bliver pakket ind. Michael skærer helt ind til benet med det samme på en forståelig facon - og så endda med afsæt i Søren Kierkegaard. Den filosofiske tilgang giver mening og ikke mindst substans. Det er absolut givtigt at spille bold med Michael, og jeg bliver klogere på min forretning og ikke mindst mig selv. Jeg kan bestemt anbefale at bruge tid sammen med Michael.” - Christian B. Petersen

Foredraget har en varighed af 90-120 minutter – gerne med dialog undervejs.