Foredragsholder

Kom en tur bag tremmer

De færreste ønsker en tur bag tremmer. Men der er et eller andet interessant ved livet “på den anden side”. Book foredrag med Tom Thomasen og få indblik i livet bag murene via hans mange års erfaring som fængselsbetjent.

Om nogen kender foredragsholder Tom Thomasen til livet bag tremmer. Efter 37 år som fængselsbetjent har han fået en indsigt, der ellers kun er de indsatte forundt. Det deler han med jer i sit foredrag hvor han blandt andet kommer ind på sine personlige oplevelser, fra hans arbejde som fængselsbetjent igennem 37 år. Oplevelser som både er voldsomme, men også ganske underholdende.ringen_er_slutter_tom_thomasen

Du kommer med ind bag de høje mure, hvor låsene og håndtaget sidder udvendigt på dørene. Han fortæller blandt andet om:

  • sin baggrund for at starte som fængselsbetjent
  • sin start på Vestre Fængsel var i 1967
  • det daglige liv i fængslet
  • udviklingen i fængselssystemet
  • hvordan de indsatte oplever at sidde inde

Erfaringerne fra fængslet har Tom Thomasen brugt til at skrive kriminalromanen Ringen er sluttet. Romanen er fiktion, men en stor del har hold i virkeligheden og Tom Thomasens erfaringer fra arbejdet med kriminelle fanger.

Tom mestrer fortællingens kunst, og han fortalte således med humor og stor indlevelse om fængselslivet og nogle af de mange episoder, som har fundet sted bag murene

Tom Thomasen er dreven på en scene, da han i mange år har optrådt med tryllerier. Hans foredrag er underholdende og de mange historier munder ofte ud i et latterbrøl fra salen. Hans meget humoristiske facon smitter af helt ned til bagerste publikums-række.

Book en enestående oplevelse til din forening (også velegnet til pensionistforeninger) – ring på 30741984 eller mail til jens@foredragsportalen.dk.

Bag fængslets mure