Jan HuusForedrag

Kommunikation, der svinger – for medarbejdere

Vi får ikke altid lyttet til andre eller os selv. I stedet tolker vi, læser mellem linjerne og forestiller os ud fra vores egen verden. Oplever os måske derfor angrebet eller ikke gode nok og forsvarer os med modangreb. Eller vi forventer ligefrem, at andre læser vores tanker og behov, fordi vi ikke selv tør udtrykke dem. Det giver fnidder i kommunikationen.

Kommunikation, der svinger – for medarbejdere er et uhyre effektivt redskab til at forbedre den interne kommunikation på jobbet og privat, hvor Jan Huus lærer hver enkelt deltager at tale med og ikke til de andre.

Er baseret på deltagernes erfaringer, oplevelser og refleksioner med spændende og morsomme øvelser og rigtig sjove indslag. Og hvor deltagerne arbejder med undervejs.

Deltagerne har bl.a. sagt: Masser af personlig eftertanke til ændret adfærd. Totalt inspirerende og levende. Super indlevelse/tilstedeværelse fra din side. Super god, levende underviser, som formår at ryste folk sammen. Gennemførelsen var intet mindre end sublim. Det var en fantastisk måde at blive “undervist” på.

Varighed: Fra 50 minutter til 1 hel dag – efter jeres behov.