ForedragJan Huus

Kommunikation, der svinger – for medarbejdere

Vi får ikke altid lyttet til andre eller os selv. I stedet tolker vi, læser mellem linjerne og forestiller os – ud fra vores egen verden. Oplever os måske derfor angrebet eller ikke gode nok og forsvarer os med modangreb. Eller forventer ligefrem at andre læser vores tanker og behov, fordi vi ikke selv tør udtrykke dem. Det giver fnidder i kommunikationen.

”Kommunikation der svinger” er et uhyre effektivt redskab til at forbedre den interne kommunikation på jobbet og privat, hvor du lærer at tale med og ikke tilde andre.

Er baseret på deltagernes erfaringer, oplevelser og refleksioner med spændende og morsomme øvelser og rigtig sjove indslag. Og hvor deltagerne arbejder med undervejs.

Deltagerne har bl.a. sagt: ”Masser af personlig eftertanke til ændret adfærd.. Totalt inspirerende og levende.. Super indlevelse/tilstedeværelse fra din side.. Super god, levende underviser, som formår at ryste folk sammen.. Gennemførelsen var intet mindre end sublim… Det var en fantastisk måde at blive "undervist" på.”

Varighed: Fra 50 min. til 1 hel dag – efter jeres behov