Karin KroghForedrag

Lad dit udtryk gøre indtryk, der sætter aftryk

Få power på dit personlige udtryk – udvidet præsentationsteknik.

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed. Det gælder, når du holder en-til-en møder, når du siger noget ved diverse interne præsentationer, og det gælder, når du er oplægsholder på diverse konferencer og møder. Det er kort sagt en kompetence, du med stor fordel kan arbejde på at få op i højeste gear.

I dette foredrag med Karin Krogh får du tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid ad gangen. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Med glimt i øjet får du beskrevet, hvad det er, de fleste af os, helt ubevidst, kommer til at gøre med kroppen, når vi er på, og ikke mindst hvilke ønskelige, og nok så vigtigt uønskelige, signaler det sender til dine tilhørere.

Det hele handler om, at du skal gøre et godt indtryk, så du er sikker på at få dit budskab til at ramme plet. Det hele bliver leveret med humor, gode historier og 20 års erfaring fra foredragsverdenen.

Foredraget kan udvides, så de alle deltagere får mulighed for at få personlig feedback på deres egen performance.

Varighed: 1-2 timer.