Foredragsholder

Lær af gidselforhandlere

michael-sjoeberg-foredrag-dr-1-foredragsportalenTirsdag efter påske bød på et gidseldrama i Ægypten. En enlig flykaprer fik omdirigeret et indenrigsfly til Cypern og nyheden fik stor opmærksomhed. Blandt andet var Michael Sjøberg i DR2 med sin ekspert-viden som gidselforhandler.

Michael Sjøberg er uddannet gidselforhandler og militær debriefer. Det har givet ham viden og indsigt man ikke kun kan bruge i militæret og i gidselforhandlinger. For mange af værktøjerne kan også bruges i dagligdagen.

For selv om man ikke skal forhandle med gidsler, kan det være nyttigt at kunne afkode de signaler andre sender. Det har flere HR specialister blandt andet fået indsigt i via foredraget Lyver du?, som Michael Sjøberg holder.

Langt de fleste af os lyver. Faktisk siger specialister at vi lyver i gennemsnit 10 gange ugentligt. Nogle gange er det små ubetydelige løgne. Andre gange store. Mange pynter på deres CV og det har HR specialister brug for at kunne afdække.

Michael Sjøberg har undervist advokater og HR specialister i hele Skandinavien i at spotte løgne ligesom han også har medvirket som specialister i løgne i flere DR programmer.

På 2 timer giver foredraget indsigt i aflæsning af kropssprog og teknikker, der kan finde de ‘bløde punkter’ i en forklaring.

Læs mere om foredraget her:

Læs mere om Michael Sjøberg her: