Jane RosengrenForedrag

Leder i en crazy verden

jane rosengren foredrag 3 foredragsportalen

Hvad gør forskellen? Hvorfor følger de Peter og ikke Poul?

Lad dine ledere få rum til refleksion over deres ledergerning, samtidig med de får input, som kan anvendes straks til at fremme deres personlige følgeskab i organisationen.

Hvilke strategier virker for en leder i en crazy verden, hvor alt er i bevægelse og til diskussion?

Gør de det, du siger, eller det, du gør? Eller ingen af delene?
Lider du af skyndingssyge?

Få svarene og meget mere til, når Jane Rosengren –  som har været Executive Coach på de bonede gulve i +15 år – fortæller, hvad der har vist sig at være løsningen for langt de fleste.

Med vid, humor og en sjælden evne til at interagere med alt, hvad der måtte opstå i lokalet, skaber Jane Rosengren stemning, læring, selvindsigt og refleksion i en atmosfære af tryghed, respekt og udviklingsparathed.

Sagt om foredraget:

På vegne af Ruths Hotel, Skagen, kan jeg give de højeste anbefaling af Jane Rosengren som foredragsholder.

I Ruths erhvervsklub havde vi fornøjelsen af foredraget “Ledelse i en crazy verden” og det var et fremragende foredrag.

Men det der gjorde foredraget unikt var hvorledes Jane som foredragsholder fremviste et håndværk ud over det sædvanlige. Jeg er personlig dybt imponeret over, hvorledes Jane formåede at opbygge en interaktion blandt os deltagere. Dermed blev foredraget ikke blot en oplæsning, men en oplevelse, hvor vi deltagere selv var en stor del af arrangementet. Det er med stor beundring og tilfredshed, at jeg ønsker at give min højeste anbefaling af Jane Rosengren, som foredragsholder.