Foredragsholder

Man kommer ikke sovende til noget

Heidi Møller er et godt eksempel på at man ikke kommer sovende til noget. Hun er snarere kommet gående til sin nuværende situation. Hun har nemlig slået sig op som Danmarks første professionelle walker.

Vi er glade for at byde Heidi Møller velkommen på foredragsportalen. Heidi holder foredrag om en række emner og nogle af hendes foredrag involverer også en gåtur. For gåturene er hendes varemærke.

Heidi Møller’s historie spænder fra tidligere serviceassistent med det sorte bælte i buffet – til succes som utraditionel selvstændig. Hun begyndte at gå i maj 2015. Siden da har hun gået og stået på egne ben, hvor omdrejningspunktet har været netværksgåture, konferencegåture, motion i arbejdstiden og foredrag.

Ideen startede med at gå startede i Kolding. Heidi havde brug for at komme i gang og den bedste motivation er ofte at have lovet andre at gøre noget. Hun går hver tirsdag (undtagen i ferier) og det er nu blevet til mere end 129 ture.

Disse gåture ledte til stiftelsen af Gå Mig Glad og hun begyndte at arrangere gåture for virksomheder. Gåture er en utraditionel måde at være sammen hvor man snakker, griner og hygger sig. Heidi fortæller selv om turene, at man kommer i snak, får frisk luft, motion, øjenguf, og bliver en del af et godt fællesskab. Hvis man er heldig, kan man sågar få en ny ven.

Siden den spæde start har hun været ude at gå med mange forskellige. Hun hyres af virksomheder, der vil lave en alternativ oplevelse for deres kunder. Hun går med erhvervsfolk, der har brug for at sparre og meningsudveksle undervejs. Og det er der god grund til.

– Du er 60% mere kreativ når du går end når du sidder, siger Heidi Møller.

Du kan booke Heidi Møller til foredrag om sine gåture, om hendes start som selvstændig, om iværksætteri og med motiverende foredrag til ledige og andre, der har brug for at komme i gang. Lur mig om hun ikke også gerne tager jer med på en gåtur.