Foredragsholder

Med militærpolitiet i Afghanistan

Ronni Mathiasen
Ronni Mathiasen

I dag kan jeg byde velkommen til Ronni Mathiasen som foredragsholder på Foredragsportalen. Ronni er politibetjent med en fortid som soldag – eller som han selv siger, er han soldat, der arbejder som politibetjent.

I 2008 og 2009 var Ronni Mathiasen på to ture til Afghanistan med militærpolitiet. Først i Kandahar og efterfølgende i Helmand. To provinser, hvor Taleban stod stærkt og død eller lemlæstelse lurede om ethvert gadehjørne. Oplevelserne derfra har han samlet i et foredrag, hvor han medrivende fortæller om hverdagen som udsendt.

Det var to hårde ture, der har givet Ronni ny indsigt i sig selv og han fortæller også om vanskelighederne ved at vænne sig til at være hjemme igen.

Ronni Mathiasen - ForedragsportalenRonni er en god fortæller, der via billeder og lidt video tager tilhørerne med bag facaden og tæt på virkeligheden som udsendt. Men han fortæller også om hvordan sådan en oplevelse påvirkede hans pårørende.

Der har indtil nu været mange tilfredse tilhørere, der oplever de har fået indsigt i en hidtil ukendt verden. Ronni Mathiasen har også holdt foredrag for pårørende til soldater, der følte sig meget mere oplyste bagefter.

De har blandt andet sagt:

Super godt Ronni – det var super spændende og vi kunne ikke rigtigt “slippe” det bagefter og måtte lige tale om både ene og andet. Virkeligt godt sat sammen både med fotos, fortællinger og film. Du får ****** – 6 store stjerner herfra!

Det var en rigtig god aften også barskt. Du gjorde det rigtig godt!

Her er et foredrag mange forskellige grupper kan få glæde af. Hvad enten det er unge på ungdomsuddannelser eller en pensionistforening. Alle vil være berigede når Ronni Mathiasen er færdig med at tale.

Kom tættere på Ronni Mathiasen her:

Ronni Mathiasen

Du kan læse om hans foredrag her:

Med Militærpolitiet i krig – og hjem igen

En anden mulighed er foredrag med Kim Wilsborg, der blandt andet har opereret som livvagt i Irak:

Kim Wilsborg