ForedragsholderMorten Bonde

Morten Bonde

Morten Bonde er Senior Art Director i LEGO Koncernen, med tyve års erfaring i kommunikation, og har udviklet og præsenteret utallige reklamekampagner for en række store brands i ind og udland.

Hos LEGO har han stået bag en lang række succesrige LEGO reklamefilm og animationskortfilm, og på trods af at være praktisk blind, har han stadig en aktiv karriere i LEGO koncernen og udvikler historier og film om LEGO’s legeuniverser til hele verden.

Morten bor i Kolding med sin kone og to drenge.

Referencer:

CFD Fredericia 20. september 2018:

“Håbløsheden forsvinder og mulighederne vrimler frem. Tak for et ovenud super foredrag i dag i CFD-regi. Du kunne næsten ikke få lov til komme af sted igen. Det har væltet ind med positive tilkendegivelser til dig. Godt gået. Praktisk blind…never mind”.

Novozymes 31. august 2018

”Wauw – sikke et godt foredrag! Ikke et sekund lod jeg tankerne flyve… som man jo ellers nogen gange gør:) Du var PÅ og det var interessant (og rørende) at høre din historie, som var krydret med god humor. Tak for dig og din fortælling”.

“Mange tak til dig for et fantastisk foredrag – du drager os helt ind i dit univers. Du er jo en mester ud i formidling”.

“Tusinde tak for dine tanker og idéer til hvordan man kan takle forskellige problemstillinger og især svære livskriser. Det var hudløst ærligt og råt for usødet, dog skånede du os ved at bruge din enorme humoristiske sans, hviket gjorde at man kunne lytte endnu mere intenst og huske en masse af dine gode pointer. Jeg elskede din beskrivelse af hvordan du først så på “Mindfullness”, en jyde møder hippiekulturen:-)… Men du blev klogere, og det tror jeg også smittede lidt af på mig”. 

Almind Forsamlingshus bestyrelse:

“Onsdag den 20. juni var der samlet 140 meget spændte mennesker i Almind Forsamlingshus, som alle sad der af en eneste grund: At høre Morten Bonde fortælle, hvordan man finder livsglæden frem igen, når alt ser mest sort ud. Morten fik konstatere en øjensygdom, som langsom gør ham blind og som gjorde, at han havnede med stress og i en dyb depression.

Morten holdt et fantastisk levende foredrag om, hvordan han med selvindsigt, viljestyrke, humor og ikke mindst en kæmpe støtte fra hans familie fik nye mål med livet og livsglæden tilbage. Det at holde et foredrag var en af de udfordringer, som han havde givet sig selv, og som man kun kan sige, at han har klaret til topkarakter.

Mortens foredrag omhandlede ikke ret meget hans øjensygdom, men derimod metoder til at håndtere rigtig mange af de udfordringer, som alle, der er ramt af stress og depression, kæmper med. Det er et foredrag om, hvordan man ved at se muligheder i stedet for begrænsninger og ikke mindst at trop på det, kan komme til at leve det liv, som man ønsker.

Mortens foredrag gav både tårer i øjnene, glad latter og ikke mindst stof til eftertanke, da han fortalte åbenhjertet om de følelser, som han havde siddet med, da det så mest håbløst ud, men også fortalte bramfrit om de sjove oplevelser hans nedsatte syn havde medført.

Endnu engang tusinde tak for et fantastisk foredrag til Morten Bonde”

Novozymes 18. maj 2018:

“Tak for et fængslende fordrag du netop har holdt på Novozymes!! wow! Mega personligt, med masser af anekdoter, du gav så meget af dig selv.”

“Det var SÅ godt og vi blev både begejstret, beriget og betaget af dine personlige historier, din selvindsigt og alt det vi kunne tage med os. Tak for det Morten.”

Kolding Sygehus Akutafdeling 12. april 2018:

“Du har holdt det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt. Du satte gang i tankerne som ingen før har ramt – TAK”

“Det var et helt igennem fantastisk foredrag. Din positive tankegang og måde at være på har i den grad smittet af. Alle burde opleve lige netop DIG.”

“Kære Morten. Vi siger dig 1000 tak for et meget positivt, fantastisk og inspirerende foredrag. Dig burde ALLE mennesker have fornøjelsen af.”

“Tak Morten for en fantastisk inspirerende aften. Den har sat mange tanker igang og andre i helt andet perspektiv.”

Ole Gadegaard og Søren Rasmussen, Nedsatsyn.dk:

”Foredraget var inspirerende, humoristisk og lærerigt. Blandt tilhørerne var der bred enighed om, at det havde været rigtig godt. Publikum var en blanding af synshandicappede, pårørende samt andre intresserede. Det bliver spændende at følge Morten Bonde i fremtiden. Vi håber i Nedsatsyn.dk at vi igen, på et tidspunkt, kan få glæde af Mortens foredrag.”

LEGO 8. december 2017:

”1000 tak for et modigt, rørende, ærligt og tankevækkende foredrag. SUPER motiverende og inspirerende. Sundt for alle, der går og øffer over gråvejr og julestress, hvis de kunne få bare lidt af dit positive syn på liv og verden. Du er en sjov, stærk og god formidler af et svært emne. RESPEKT!!!!”

”Det var MEGET inspirerende, og gav stof til eftertanke.”

”Du er sej og var mega inspirerende!”

”Det var mega godt. De 40 minutter fløj afsted, og det gav en masse stof til eftertanke. Tak for det”.

”Tak – det var meget inspirerende!”