ForedragLasse Spang Olsen

Næste Gang Jeg Dør

Om da Lasse Spang Olsen blev korsfæstet med nagler gennem hænder og fødder på Filippinerne

Det er de færreste forundt at opleve en korsfæstelse. Endog selv at være den korsfæstede, men Lasse Spang Olsen har prøvet det på Filippinerne.

For 3 år siden lå jeg, på grund af uheldige omstændigheder, på en akut-stue på Hillerød Hospital. Lægen fortalte mig at det ikke var sikkert, at jeg ville vågne op igen og jeg måske skulle dø der. Jeg tænkte at det måtte være dejligt at tro på Gud. Jeg døde ikke. Men jeg besluttede mig for at være langt bedre forberedt næste gang jeg dør. Så jeg besluttede derfor, at lære at tro på Gud, så jeg havde nogen at tale med næste gang jeg dør – og min eksamen vil være at blive korsfæstet på Filippinerne – og derigennem måske møde Gud eller Jesus

Om dette eksperiment lykkedes eller ej kan man høre i foredraget hvor Lasse Spang Olsen fortæller om sin korsfæstelse på Filippinerne – noget som ingen anden vestlig person nogen sinde har fået lov til.

Foredraget behøver en projekter med mulighed for at afspille quicktime filer med lyd.