Nyheder

Ny ejer af Foredragsportalen

Foredragsportalen har ved årsskiftet skiftet ejer. Efter næsten ti år som ejere, har Sune og Connie Svendsen valgt at give depechen videre.

Den nye ejer er Jens Balle fra Kolding. Jens har gennem en årrække selv holdt foredrag om adfærdsøkonomi, under overskriften Hulemænd i habitter.

Jens har arbejdet mere end 28 år i den finansielle sektor og har blandt andet været direktør i en investeringsforening. Men med overtagelsen af Foredragsportalen tager han hul på en ny karriere.

Jeg har længe lovet mig selv, at jeg skulle prøve noget andet end finans så da Foredragsportalen blev sat til salg slog jeg til

Det er således en længe spirende drøm om dels at være iværksætter, og dels om at arbejde med kommunikation og være mere kreativ, der har lokket Jens Balle til, at kaste sig ud i formidlingen af foredrag. Dette kombineret med en række mindre gode erfaringer med at booke foredrag. Derfor vil han have fokus på at reagere hurtigt og sikre en god service. Både overfor foredragsholdere og foredragsbookere.

Sune og Connie Svendsen vil fremover fokusere på Connies egen foredragsvirksomhed, Det lille ekstra. Disse foredrag kan også fremover bookes via Foredragsportalen.

En af de første opgaver bliver lancering af nyt design på hjemmesiden. Arbejdet er i fuld gang og inden længe åbner vi dørene for foredragsportalen.dk version 2016.