Foredragsholder

Nyt foredrag om tyngdekraft i kommunikation

Foredragsportalen tilbyder endnu et foredrag med en tyngde. Ikke sådan at forstå at foredragsholderen er kraftig, men indholdet er netop tyngde. Tyngde i kommunikation for at være mere præcis.

Søren Schnedler fra Kolding har fundet inspiration hos Newton i sit arbejde med virksomheders kommunikation, som han mener skal have tyngde for at være tiltrækkende.  

Jeg tror på, at kommunikation flytter bjerge, virksomheder og mennesker, når den giver mening. Ved hjælp af kommunikative metoder og processer hjælper jeg virksomheder og ledere med at etablere organisationens tyngdepunkt og implementere det i virksomhedens parametermiks. 

Han kalder det for "Den Kommunikative Tyngdelov". Og som i Newtons tyngdelov arbejder Søren også med afstand, masse og tiltrækning. Nemlig mentale afstande, tyngden af budskaber og tiltrækning til brands og virksomheder.

Kommunikationen skal bestå af ægte historier fortalt i den rette sammenhæng. Kun sådan overlever virksomheder, ledere og brands i ny virkelighed, hvor traditionel reklame er død, målgrupper er blevet til publikum og kontekst er konge.

Til gengæld vil ærlig kommunikation med tyngde medvirke til at frigøre det fulde potentiale.

https://www.youtube.com/watch?v=_TUju_7FqkE

Det er en erfaren kommunikationsmand med mere end 25 års erfaring med rådgivning af virksomheder, topledere og bestyrelser, der udtaler sig. Og også en debatør, der gerne kommer med provokerende og medrivende indslag på sin blog, der som regel trækker mange læsere. 

Du kan læse mere om Søren og hans foredrag her:

Foredraget henvender sig til mange forskellige grupper og kan også bruges som workshop i virksomheder, der skal i gang med at arbejde med kommunikationen. Book foredraget ved at ringe til Jens Balle på 30248403 eller send en mail.