Foredragsholder

Ole Mose Nielsen har drivkraft

Ole Mose Nielsen er en helt almindelig mand. Sådan da, for han har måske en lidt speciel drivkraft, når han sætter sig mål. Et væddemål blev starten til en plan om at:

  • Svømme fra Europa til Afrika
  • Løbe 7 maratons på 7 kontinenter på 7 dage
  • Cykle 1260 km omkring verdens højest beliggende sø, Titicaca
  • Bestige Mount Everest

ole-mose-nielsen-foredrag-5-foredragsportalenAlt sammen gennemført på tre måneder. Og alt sammen udfordringer Ole Mose Nielsen ikke havde de store forhåndskendskaber til. Han kunne ikke svømme og havde blot “besteget” Himmelbjerget, inden han gennemførte udfordringerne i 2013.

Ole Mose Nielsen skulle samtidig have udfordringen til at passe sammen med et krævende job og uden at familien skulle lide under træningen eller gennemførslen.

Det lyder måske uopnåeligt for de fleste. Men for de fleste er det i virkeligheden os selv, der sætter begrænsningerne og er skyld i vi ikke når i mål. Vanetænkning, dovenskab eller manglende selvtillid er ofte medvirkende til at mange ikke tør drømme.

Det skulle blive et forløb, der på mange områder har påvirket Ole Mose Nielsen. Erfaringen med hvordan ekstrem stress, en evig mangel på tid, en ubændig kulde, en umenneskelig træthed, en overnaturlig stædighed og en livsnødvendig viljestyrke gør ved et menneske, der i dage, uger, måneder er på kanten af sin ydeevne og undervejs ikke helt selv forstår, hvad man har gang i, kan Ole nemlig også bruge i sin hverdag. Både som far, kæreste og direktør i et IT-konsulenthus.

Men det var det hele værd. For drømme der forbliver drømme har ingen værdi.

Ole Mose Nielsens foredrag kan bruges i forskellige sammenhænge. Dels kan det være fortællingen om en enestående oplevelse. Dels kan det være et motiverende indlæg om at sætte mål og turde gå efter dem. Dette foredrag kan bruges i virksomheder overfor medarbejdere på alle niveauer. For vi skal jo alle nå mål i hverdagen.

Ole Mose Nielsen holder et inspirerende foredrag og har senest også begejstret medlemmerne af Eventyrernes Klub med hans fortælling.

Læs mere om Ole Mose Nielsen her og lad dig inspirere. Kontakt Foredragsportalen for at høre hvordan Ole kan bidrage til dit arrangement.

Ole Mose Nielsen

Foredrag til virksomheder om motivation og hvordan man sætter og når sine mål:

Gør drømme til virkelighed

Foredrag om oplevelserne omkring projektet:

Vanvid eller viljestyrke