Hanne FaldborgForedragsholder

Populær foredragsholder med livserfaring

Hanne Faldborg er en populær foredragsholder rundt omkring i landet. Hun bliver ofte booket igen og igen.

Vedersø var rammen om Hanne Faldborgs barndom – ligesom den også var for Kaj Munk – men derfra har hun været vidt omkring. Blandt andet via uddannelse i Cambridge, hvilket var meget nyt og anderledes dengang. Herefter fulgte mange travle år med karriere i store danske virksomheder. Både A.P. Møller og ØK nåede at få glæde af hendes evner inden hun startede sit eget marketingbureau mens hun sideløbende skriver bøger og holder foredrag.

hanne-faldborg-krag-mennesket-og-magten-foredrag-foredragsportalenDet er efterhånden blevet til 9 bøger med vidt forskellige emner. Fra romaner til politiske biografier over en slægtsroman om livet i Danmark i perioden 1900 til 2000. Hanne Faldborgs “Kvinderne på Sølvheden” er en medrivende fortælling om menneskers ulige kamp for et bedre liv.

Mange interesser

Foredragskarrieren startede med fokus på stress. En sygdom Hanne Faldborg havde tæt inde på kroppen og fra 1990 har hun via sine foredrag hjulpet mange med værktøjer til at håndtere stress. Men siden har hun bredt sine foredrag ud.

I takt med forfatterskabets fordybelse er det blevet til flere foredrag om politik. Hanne Faldborg kan fortælle om mennesket Jens Otto Krag, stærke kvinder i politik og om spin og intriger på Christiansborg.

Det mest populære foredrag handler dog om noget mere jordnært. I takt med at vi lever længere, har flere fået øjnene op for problemerne ved den 3. alder. For eksempel fortæller psykologer, at den største gruppe hos dem i dag er seniorer, der er ensomme, triste eller bare kørt fast i livet.

Men sådan behøver det ikke at være. Husk på at personer omkring de tres har fået en hel generation foræret. Tidligere var mange slidt ned, når arbejdslivet ophørte. Foredraget giver en indsprøjtning med inspiration, energi og nye vinkler – samt værktøjer til at gøre den tredje alder til livets bedste.

At der er tale om et populært foredrag fortæller denne tilbagemelding fra Hanne Balo, AOF i Silkeborg:

I AOF Silkeborg har vi en Seniorhøjskole, og i september 2014 havde vi inviteret Hanne Faldborg til at komme med sit foredrag om den 3. alder. Det tiltrak så mange, at vi måtte afvise flere ved døren. Vi stablede omgående et nyt foredrag på benene – der kom atter 140. Vi oplevede Hanne Faldborg som en meget levende fortæller, der gav tilhørerne idéer og helt konkrete forslag til, hvordan de kan gøre den 3. alder til livets bedste. Med udgangspunkt i egne og andres erfaringer blev foredraget en stærk og informativ fortælling, som gik lige ind hos tilhørerne. Jeg kan bestemt anbefale Hannes foredrag til alle, der har brug for inspiration og værktøjer til overgangen til en ny livssituation. Foredraget var ikke bare topprofessionelt, det var gennemsyret af humor og fortælleglæde

Du kan læse mere om alle Hanne Faldborgs foredrag her:

Læs mere om Hanne her:

Hanne Faldborg