Hanne FaldborgForedrag

Spin og intriger på Christiansborg

Hanne Faldborg

Dette foredrag trækker selv mænd op fra sofaen. Kulturen syder af spin og magtkampe på Borgen, for næsten alle politikere ønsker genvalg. Kulturen er rå og knivene skarpe.

hanne-faldborg-krag-mennesket-og-magten-foredrag-foredragsportalenKom med bag murene på Christiansborg. Hanne Faldborg har skrevet bøger om Jens Otto Krag og om stærke kvinder i folketinget. De ligger blandt andet bag dette foredrag om spin og intriger i det danske folketing.

Endnu et populært foredrag med Hanne Faldborg – se blot denne udtalelse fra direktør Max Ustrup, FOF, Kolding:

Hanne Faldborg tog hele salen med storm, da hun på en både inspirerende, engageret og morsom måde holdt foredrag om spin på Borgen for Fredagshøjskolen. 132 deltagere nød samværet med Hanne, og vi har oplevet ekstraordinært mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Vore forventninger til næste foredrag med Hanne Faldborg er tårnhøje

Danske førstedamer

Foredraget kan kombineres med en afdeling om danske førstedamer, men også stå alene.

Tidligere var førstedamen et smart og praktisk vedhæng til landets mægtigste mand, for man forventede, at hun tilsidesatte sin egen karriere for at støtte hans.

Men der er gået inflation i førstedamer!

I dag har de deres egen karriere, er stærke og spændende kvinder. Der vil blive naturlige afstikkere til magtkampene på Christiansborg, som førstedamerne nu var en del af og tvunget til at forholde sig til. Og det var hårdt for mange.

Varighed: 2 timer.