Foredragsholder

Tom Andkjær giver dig værktøjer til at nå dine mål

Nu byder Tom Andkjær på et foredrag, der giver dig værktøjer til at nå i mål. Ofte lader vi vore egne begrænsninger stå i vejen – det er der ingen grund til. Få tips og værktøjer, der er direkte anvendelige i dette motiverende foredrag.

Måske kender du Tom Andkjær fra han Facebook-videoer, hvor han siger sin uforbeholdne mening? Måske genkender du ham fra Hvide Løgne? Eller måske kan du genkende hans stemme fra The Voice eller fra sang-karrieren som Camarco? Tom har nemlig været aktiv på mange områder – også selvom han måske ikke havde forudsætningerne. Men han gjorde det.

tom-andkjaer-foredrag-profil-foredragsportalenDet har gjort Tom Andkjær til K.I. Ekspert. Det er vi sikkert mange der er, for K.I. står for Kan Ikke. Og hvem af os har ikke givet op på forhånd, fordi vi troede vi ikke kunne noget?

– Det er ikke fordi jeg er speciel klog, talentfuld, eller er i besiddelse af noget unikt, at jeg gang på gang har lykkes med, at nå mine mål, siger Tom Andkjær.

Videoerne og de ærlige holdninger har gjort Tom Andkjær til en populær herre, der i skrivende stund har mere end 28.000 følgere på Facebook og hvis videoer kan komme op på mere end 400.000 videoer. Det har også gjort ham til en efterspurgt foredragsholder, der nu er klar til at give indhold til dit næste arrangement.

Tom Andkjær udgav i 2016 bogen 10 ting, jeg ville ønske jeg havde vidst, da jeg var 20 år, der allerede har solgt i mere end 1000 eksemplarer. Til november er han klar med næste bog, der handler om hans koncept omkring K.I. Ekspert.

Det er en dreven performer I møder, når i booker foredrag med Tom Andkjær. Udover årene foran kameraet eller bag mikrofonen har Tom i en årrække været salgstræner i en større dansk tekstilvirksomhed.

tom-andkjaer-10-ting-jeg-ville-oenske-jeg-havde-vidst-da-jeg-var-20-aar-foredragsportalen

Læs mere om Tom og hans foredrag her: