Bo BressonForedrag

FamilieStrategi

WorkLife Balance på den intelligente måde

Alt for mange oplever ubalance og kan ikke finde de rigtige løsninger, fordi de er fanget i det traditionelle mindset, at familieliv og arbejdsliv er uforenelige størrelser. Den traditionelle – og for de fleste mennesker umulige – løsning er at arbejde mindre. Og derfor er medarbejdernes familieliv da også tabu i langt de fleste virksomheder, hvilket skaber frustrationer og afskærer både medarbejdere og virksomheder fra det potentiale, der ligger i at bruge samilien som medspiller.

I dette foredrag udfordrer jeg de kollektive ‘sandheder’, der står i vejen for en konstruktiv tilgang til WorkLife Balance, hvor løsningen er mere familie – ikke mindre arbejde.

Med afsæt i et både-og mindset viser jeg vejen til, hvordan medarbejderne kan opnå balance på en måde, der fremmer både deres familieliv og deres job/karriere. På den måde bliver WorkLife Balance til et win-win tema for virksomhed og medarbejdere.

Sagt om dette foredrag:

Netværksdirektør Niels Stub, Netværk Danmark: 

Som oftest er tilgangen til work/life-balance følelsesmæssig og baseret på fornemmelser – nogen gange grænsende til fordomme.

Det er derfor befriende at opleve Bo præsentere sin tilgang til   emnet: med et solidt analytisk udgangspunkt, dokumentationen på plads og meget velargumenteret gør Bo op med vanlige dogmer og forestillinger. Lige pludselig bliver det tydeligt for deltagerne, at når problemet ikke nødvendigvis er det, man troede, det var, så er det også nogle helt andre løsninger, der bliver synlige og aktuelle.

Bo er kontant og provokerende på den mest positive måde, så han flytter mennesker og holdninger og tvinger sit   publikum til at forholde sig til det, der bliver sagt.

Samtidig er det tankevækkende, at dem, der føler sig mest provokerede, ved nærmere refleksion konstaterer, at deres reaktion faktisk ikke er forårsaget af Bo eller hans budskab – men af hans knivskarpe analyse af deres situation.