Hanne SvendsenForedrag

Anarki og mad

Serveret med viden om fakta.

Der hersker efterhånden udbredt anarkistiske holdninger om, hvad vi bør spise, når vi ser på udbuddet af oplysninger fra folk, der ikke har en autorisation på området. I foredraget får du serveret faktaviden.

Du får på en humoristisk måde indsigt i, hvad der er nødvendigt at spise og drikke hver dag for at tilgodese din krops daglige behov for de næringsstoffer, der skal til, for at du kan yde det bedste. Foredraget krydres med vinkler på minimering af livsstilssygdomme herunder også for meget eller for lidt vægt. Og den løftede pegefinger er amputeret for længst, det handler om MULIGHEDER.

Eventuelle aktiviteter a la ”sig mig, hvad du har fået at spise, og jeg vil fortælle dig, hvordan du får det!” Alle har stort set alt fra gode råd til direkte anbefalinger. Disse proklameres højt og tydeligt, som de argeste sandheder på denne jord uden blusel i forhold til, hvad der er godt for dig at spise. Diætisterne anvender efterhånden mere og mere tid på at skille skidt fra kanel, i forhold til de råd den enkelte har med i bagagen eller måske har erhvervet sig siden sidst ved et foredrag eller læst i magasiner og lignende.

Det er paradoksalt, at de, der ikke har en anerkendt uddannelse, må servere såkaldte hjemmestrikkede a la prøvet på egen krop oplevelser som de vise sten. Hvorimod diætister, der har en autorisation, kun må tage udgangspunkt i evidensbaseret praksis. Hvorfor gøre livet svært og asocialt? Når du i stedet kan gøre det let og nydelsesfuldt!

Foredragsholder Hanne Svendsen er uddannet klinisk diætist.

Varighed: 2 timer (inklusive debat).