ForedragHanne Svendsen

Anarki og mad

Serveret med viden om fakta

Der hersker efterhånden udbredt anarkistiske holdninger i forhold til hvad vi skal spise, når vi ser på udbudet af oplysninger fra folk, der ikke har en autorisation på området. I foredraget får du serveret fakta viden. 

Du får på en humoristisk måde indsigt i, hvad der er nødvendigt at spise og drikke hver dag for at tilgodese din krops daglige behov for de næringsstoffer, der skal til, for at du kan yde det bedste. Foredraget krydres med vinkler på minimering af livsstilssygdomme herunder også for meget eller for lidt vægt. Og den løftede pegefinger er amputeret for længst, det handler om MULIGHEDER.

Eventuelle aktiviteter a la ”sig mig hvad du har fået at spise, og jeg vil fortælle dig hvordan du får det”! ALLE har stort set alt fra gode råd til direkte anbefalinger. Disse proklameres højt og tydeligt, som de argeste sandheder på denne jord uden blusel i forhold til, hvad der er godt for dig at spise. Diætisternes anvender efterhånden mere og mere tid på at skille skidt fra kanel i forhold til de råd, den enkelte har med i bagagen eller måske har erhvervet sig siden sidst ved et foredrag eller læst i magasiner og lignende.

Det er paradoksalt at de, der ikke har en anerkendt uddannelse må servere såkaldte hjemmestrikkede a la prøvet på egen krop oplevelser, som de vise sten. Hvorimod diætister, der har en autorisation kun må tage udgangspunkt i evidens baseret praksis. Hvorfor gøre livet svært og asocialt, når du i stedet kan gøre det let og nydelsesfuldt!

Varighed: 2 timer inklusive debat