fbpx

Foredragsemner

Spændende foredrag til alle anledninger​

Foredragsportalen er fuld af spændende foredrag om ethvert emne til ethvert publikum. Her kan du finde Danmarks bedste og booke foredrag lige dér, hvor du er.

Gå på opdagelse blandt vores foredragsemner og vælg de foredrag, workshops eller forelæsninger, du synes, er mest spændende.Vil du have hjælp til at finde et foredrag om et bestemt emne? Scroll ned og læs mere om, hvordan du nemmest finder det, du leder efter på Foredragsportalen.

Kan du ikke finde det, du søger, kan du trykke på "Kontakt". Så hører du fra os med forslag til foredrag og foredragsholdere. Du får hurtigt svar og god service – helt uforpligtende!

Booking af foredrag online

Book et foredrag på 3 trin:

  • Udfyld formularen i højre side på foredragssiden
  • Vi kontakter dig hurtigst muligt og taler om dine ønsker
  • Vi booker dit foredrag og sender dig en bekræftelse på mail
 

Når dit foredrag er booket, vil vi kontakte dig med en bekræftelse. Herfra kan du regne med, at foredragsholderen har godkendt din booking og er klar til dit arrangement.

Bestil et foredrag via telefon

Er du ikke så begejstret for formularer og online booking af foredrag? Så tøv ikke – ring til os på +45 7026 0100 og bestil et foredrag via telefon. Her vil vi besvare alle dine spørgsmål om foredragsholderne, du kan få hjælp og vejledning og bestille foredrag nemt og hurtigt.

Kontakt bookingbureauet via mail

Hvis du foretrækker at skrive mails, kan du kontakte vores bookingbureau på [email protected]. Vi svarer dig hurtigst muligt og hjælper gerne med idéer til, hvilke foredragsholdere der vil passe til dit arrangement. Når du har bestemt dig, laver vi en aftale med din ønskede foredragsholder og booker foredraget for dig.

Priser på foredrag og workshops

Foredragspriser på Foredragsportalen er delt op i 7 prisintervaller:

  • Fra 2.500 kr.
  • Fra 5.000 kr.
  • Fra 10.000 kr.
  • Fra 15.000 kr.
  • Fra 20.000 kr.
  • Fra 25.000 kr.
  • Fra 30.000 kr.

Hvad koster et foredrag?

Priserne på foredrag varierer, men de fleste foredrag koster mellem 12.000 kr. og 25.000 kr. Prisen afhænger af, hvad du bestiller (workshop, forelæsning, musikalsk foredrag, osv.), hvor mange foredrag der bliver booket hos den samme foredragsholder og mange andre faktorer.

Hvis du vil vide helt præcist, hvad et bestemt foredrag koster, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig med at aftale de bedste priser på foredrag og booke foredragene for dig.

Find det bedste foredrag til dit event – Sådan gør du

Klik på et af de følgende, mest populære foredragsemner, og læs vores anbefalinger samt tips til, hvordan du nemmest finder de bedste foredrag til dit arrangement.

Foredrag om arbejdsglæde og -trivsel er nogle af de mest aktuelle og populære foredrag for tiden. Foredragsportalen har heldigvis rigtigt mange foredragsholdere, som arbejder med work-life balance samt stress og trivsel på arbejdspladsen. For at finde dem, kan du gå direkte til vores side med foredrag om arbejdsglæde.

På denne side vil du finde mange foredrag om trivsel på jobbet for både ledere og medarbejdere. Når du har fundet den workshop eller det foredrag om arbejdsglæde, der passer bedst til dit arrangement, kan du sende en forespørgsel til foredragsholderen via formularen i højre side.

Se flere foredragsemner, som relaterer sig til arbejdsglæde, her:

Foredrag om

Trivsel på arbejdspladsen afhænger i høj grad af den arbejdskultur, ledere og medarbejdere skaber. Det kan være, at der mangler humor på kontoret, at omgangstonen i pressede situationer kan blive bedre, eller at I kunne bruge nogle afprøvede metoder for at mindske arbejdsstress og øge arbejdstrivsel. Vil I have idéer til, hvad der kan gøres på jeres arbejdsplads? Så start med et foredrag om trivsel på arbejdspladsen.

For at finde foredrag om trivsel på arbejdspladsen på Foredragsportalen anbefaler vi, at du kigger på relaterede emner – f.eks. arbejdsglæde. Her finder du en samling af foredrag om trivsel på jobbet og lignende emner. Derudover kan du med fordel bruge søgefunktionen øverst i menuen og se emnerelaterede foredragsholdere.

Udover foredrag om trivsel på arbejdspladsen kan du hente inspiration til dit næste arrangement ved at kigge på relaterede sider:

Foredrag om

Foredragsportalen er stolte over at kunne tilbyde foredrag om ledelse, som belyser emnet fra mange forskellige vinkler. Bestil et foredrag om ledelse, og bliv klogere på lederskab i større og mindre sammenhænge – både på personligt og erhvervsmæssigt plan og med henblik på forskellige ledelsesteorier, -modeller og -metoder.

Hvis du er på udkig efter et godt foredrag om ledelse til din fagforening eller firma, kan du med fordel kigge på vores relevante foredragsemner:

Foredrag om

For at booke et foredrag om lederskab kan du sende en uforpligtende forespørgsel om en bestemt foredragsholder via en formular, som du finder på foredragssiden.

Iværksætterforedrag er populære som aldrig før, og nu har du mulighed for at booke dem lige her på Foredragsportalen. For at finde foredrag, som er relevante for start-ups, kan du kigge på siden med foredrag om iværksætteri.

Hvis du ikke kan finde det rette iværksætterforedrag på siden, kan du med fordel benytte dig af søgefunktionen og søge på de foredrag og foredragsholdere, der er mest relevante for dig. Vi anbefaler derudover at kigge på følgende relaterede sider:

Foredrag om

Effektiv kommunikation siges at være nøglen til konfliktfrie relationer, mere produktivitet på arbejdspladsen, mindre stress og mere trivsel. Book et foredrag om kommunikation på Foredragsportalen, og lad foredragsdeltagerne blive klogere på, hvordan de kan forbedre den måde, de kommunikerer på.

For at finde det rette foredrag, kan du starte med at kigge på siden med foredrag om kommunikation. Vælg det, du finder spændende, og send en forespørgsel til os via formularen på foredragssiden.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter blandt vores foredrag om kommunikation, kan du med fordel kigge på følgende relaterede sider:

Foredrag om

Foredrag om motivation er yderst aktuelle i skole- og arbejdssammenhænge. Og ikke mindst på det personlige plan med henblik på at opnå egne mål og forøget livskvalitet. Book et motivationsforedrag på Foredragsportalen, og giv et motivationsboost til deltagerne i foredraget.

For at finde det rette motiverende foredrag, kan du kigge på siden med foredrag om motivation. Derudover kan du søge på ”motivation” øverst på siden og se flere relaterede foredrag og foredragsholdere.

Hent mere inspiration i forbindelse med foredrag om motivation på følgende relevante sider:

Foredrag om

For at finde det rette foredrag om angst på Foredragsportalen, kan du gå direkte til siden med foredrag om angst. Her har vi samlet de mest relevante foredrag, som retter sig mod børn, unge og voksne og belyser angst samt relaterede tilstande fra forskellige vinkler.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på siden med foredrag om angst, kan du i stedet benytte dig af søgefunktionen øverst i menuen. På den måde kan du få et bredere overblik og se foredragsholdere om angst: læger, terapeuter samt angstramte, som deler ud af sine erfaringer.

I forbindelse med emnet angst kan du også være interesseret i følgende:

Foredrag om

Foredrag om stress – på arbejdspladsen og generelt – er aktuelle for folk i alle aldersgrupper. Antallet af stressramte i Danmark stiger hvert år, men der er meget, vi kan gøre for at forebygge stress både på arbejdspladser, i skoler og i de private hjem. 

Book et foredrag om stress og stresshåndtering, og få den livsnødvendige viden om, hvordan du holder balancen i den travle hverdag med et smil på læben og ro i sindet.

For at finde relevante stressforedrag kan du gå direkte til siden med foredrag om stress her på Foredragsportalen. Her finder du ovenikøbet foredrag om angst, depression og andre relaterede tilstande.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, så benyt dig af søgefunktionen øverst i menuen, og få et bredere overblik over både stressforedrag og foredragsholdere om stress. Derudover kan du med fordel kigge på følgende sider:

Foredrag om

Arbejder I med særligt sensitive børn, unge eller voksne? Det er altid en god idé at gøre sig bekendt med det teoretiske og høre nogle levende erfaringer om særligt sensitive mennesker (HSP) fra de, som arbejder i feltet. Book et foredrag om særligt sensitive, og bliv klogere på hvad det er, hvordan I kan støtte HSP’er bedst, samt hvordan man selv kan øge sin trivsel som særligt sensitiv.

”Særligt sensitiv”-foredrag er nemmest at finde på Foredragsportalen via søgefeltet øverst på siden. Indtast blot, hvad du leder efter, og du vil få vist alle de foredrag om særligt sensitive samt eksperterne bag foredragene, som du kan booke.

Udover foredrag om særligt sensitive mennesker kan det også være relevant for dig at kigge på følgende foredragsemner:

Foredrag om

På Foredragsportalen kan du finde foredrag om børn og foredrag for børn i alle aldre. Du kan starte med at kigge på følgende sider, hvor vi har samlet alt det, der relaterer til børn:

Foredrag om

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på disse sider, kan du med fordel bruge søgefunktionen øverst på siden og på den måde få vist både foredrag om børn og foredragsholdere, som arbejder med relevante tematikker.

Foredrag for unge og teenagere kan bestilles til skoler og institutioner, højskoler og efterskoler, foreninger, kirker og meget mere. Foredragene afholdes i hele Danmark, og foredragsholderne kan komme ud lige dér, hvor det unge publikum kan samles. Ungeforedrag dækker over emner som identitet, motivation, de svære valg, relationer, forældre, stoffer, sociale medier og meget mere.

Hvis du leder efter foredrag for unge og teenagere, kan du starte med at kigge på vores foredragsemner og klikke på dem, der lyder relevante for dit publikum. Hvis du vil søge bredt, kan du med fordel benytte dig af søgefunktionen øverst på siden. Her vil du kunne se både foredrag og foredragsholdere, som er relateret til dine søgeord.

Udover søgefunktionen kan du kigge på følgende foredrag for unge:

Foredrag om

Mobning er et højst aktuelt emne for børn, unge, forældre, lærere og samfundet generelt. Foredrag om mobning afholdes derfor ikke bare på skoler og institutioner, men også på arbejdspladser, i foreninger og som en del af de pædagogiske uddannelser.

Gå til siden om foredrag om mobning, og find den foredragsholder, der skal tale til dit næste arrangement. Kan du ikke finde det, du leder efter? Så kan det være en god idé at bruge søgefeltet øverst i menuen og søge på mobning og andre relevante ord.

Derudover kan du med fordel kigge på følgende sider, relateret til foredrag om mobning:

Foredrag om

Leder du efter nogle gode foredrag om sundhed, sund livsstil, kost, motion og sunde vaner? Så er du kommet det rette sted. Foredragsportalen tilbyder et kæmpe udvalg af foredrag om helse og sund livsstil. Her er nogle sider, du kan kigge på til at starte med:

Foredrag om

Hvis du ikke kan finde det rette foredrag om sundhed på disse sider, anbefaler vi, at du bruger søgefunktionen øverst i menuen og søger på de ord, du er interesseret i. På den måde kan du se både foredrag og foredragsholdere om sundhed og andre relaterede emner.

Foredrag om historie på Foredragsportalen spænder bredt og dækker over alt fra verdenshistorie til lokalhistorie, kulturhistorie, kunsthistorie og musikhistorie. For at finde historiske foredrag kan du starte med at kigge på vores foredrag om historie. 

Hvis du leder efter mere specifikke foredrag om historie, anbefaler vi at se på følgende sider:

Foredrag om

Udover disse sider kan det være en god idé at søge på bestemte ord via søgefunktionen øverst på siden. På den måde kan du se de foredrag om historie, der er mest relevante for dig. Derudover vil du her kunne se de forskellige foredragsholdere: historikere, antropologer og andre eksperter i feltet.

I spirituelle foredrag fra Foredragsportalen præsenteres forskellige ideologier, spirituelle praksisser og retninger. Book et foredrag om spiritualitet, bliv inspireret til mental, følelsesmæssig og fysisk udvikling, og oplev mere harmoni og velvære i hverdagen.

For at finde spirituelle foredrag her på siden kan du bruge søgefeltet øverst og søge på de emneord, du gerne vil høre en foredragsholder tale om. Derudover kan du hente inspiration på følgende sider:

Foredrag om

Filosofiske foredrag er den evigaktuelle foredragstype, som beskæftiger sig med de store spørgsmål i livet, sætter forskellige fænomener i perspektiv og får os til at tænke i større sammenhænge. Hvis du leder efter et filosofisk foredrag, en bestemt filosof, forfatter eller en anden foredragsholder, som holder foredrag om filosofi, har du mange valgmuligheder på Foredragsportalen.

For at finde det rette filosofiske foredrag, kan du starte med at se på følgende sider:

Foredrag om

Hvis du ikke kan finde det rette filosofiske foredrag på disse sider, anbefaler vi, at du benytter dig af søgefeltet øverst på siden og søger på de termer, du er interesseret i. På den måde kan du se foredrag om filosofi og foredragsholderne bag dem – både filosoffer, forfattere, præster og mange flere.

Udvalget af foredrag for kvinder spænder bredt på Foredragsportalen. Start f.eks. med at se på siden med foredrag om kvindeliv – her kan du finde foredrag for kvinder om job og karriere, moderskab, kvindelighed, kønsidentitet og meget mere.

Hvis du vil have et større overblik over vores foredrag for og om kvinder, kan du søge på bestemte ord og termer øverst på siden. På den måde vil du kunne se foredragene sorteret efter indhold.

Sidst, men ikke mindst, kan du kigge på følgende sider og finde flere foredrag for kvinder:

Foredrag om

Leder du efter inspirerende Siriuspatruljens foredrag? På Foredragsportalen kan du booke en foredragsholder med baggrund i Siriuspatruljen, og høre om det fascinerende liv i det arktiske, de udfordringer man møder, og de fantastiske erfaringer man gør sig via Sirius.

For at se udvalget af foredrag om Sirius, kan du gå direkte til vores side med foredrag om Siriuspatruljen. Derudover kan du undersøge den mest populære foredragsholder inden for feltet – tidl. Siriuspatruljen Morten Hilmer.

Hvis du leder efter lignende emner, kan du med fordel bruge søgefunktionen øverst eller besøge følgende sider:

Foredrag om

For at finde foredrag om fysik på Foredragsportalen, kan du benytte dig af søgefeltet øverst. På den måde kan du se både fysikere og andre talere, som holder relevante forelæsninger og spændende foredrag.

Hvis du ikke kan finde det rette foredrag om fysik, så tøv ikke med at kontakte os på Foredragsportalen, nederst på siden. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den mest relevante foredragsholder til dit arrangement.

På Foredragsportalen kan du finde naturvidenskabelige foredrag på to måder. Du kan starte med at søge på nogle bestemte ord i søgefeltet øverst og se de foredrag om naturvidenskab, du kan booke på portalen.

Alternativt kan du med fordel kigge på følgende sider, relateret til naturvidenskabelige foredrag:

Foredrag om

Hvis du ikke kan finde det naturvidenskabelige foredrag, du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os på Foredragsportalen. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de rette foredrag om naturvidenskabelige emner.

Leder du efter et spændende forfatterforedrag? Der er flere måder, du kan finde dem på her på Foredragsportalen. For at finde alle forfattere, som holder foredrag, kan du bruge søgefeltet øverst og gå på opdagelse blandt alle vores dygtige forfatterforedragsholdere. 

Det kan også være en god idé at bruge søgefeltet, hvis du leder efter et foredrag om forfatterskab. På den måde kan du finde foredrag om kendte historiske forfattere samt det at være forfatter – fortalt af forfattere.

Hvis du leder efter foredrag om et bestemt emne, så anbefaler vi, at du kigger på vores foredragsemner. Her finder du forfattere, journalister og andre eksperter i forskellige felter. Se på foredragsudbuddet inden for et emne, og vælg forfatterforedragene.

Forfatterforedrag om bøger og foredrag om litteratur er også kategorier, du kan finde inspiration i på siden om foredragsemner. I disse nærværende foredrag fortæller forfatterne om baggrunden for deres bøger, research- og skriveprocessen samt den betydning, deres bøger har for dem. Disse foredrag giver et exceptionelt indblik i forfatternes verden.

Sidst, men ikke mindst, kan du gå på opdagelse i de forfatterforedrag, vi har under emnet fortællinger. De fleste foredrag i denne kategori bliver holdt af forfattere og dygtige storytellers – og foredragene er opbygget som historier eller fortællinger. Nogle af disse fortællinger er skrevet af foredragsholderne, andre handler simpelthen om selve fortællingen, dens betydning, historie og udvikling.

Sjove foredrag for børn og voksne findes overalt på Foredragsportalen. For at finde de morsomme foredrag, kan du starte med at indtaste nogle nøgleord i søgefeltet øverst på siden. På den måde kan du se de underholdende foredrag, der handler om det emne, du vil høre mere om.

Hvis du er mere interesseret i sjove foredrag for børn eller foredrag om humor eller gøgl, kan du med fordel kigge på følgende sider:

Foredrag om

Uforpligtende forespørgsel

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)