Tilbagemeldinger på foredragsholderne

Gå på opdagelse og få inspiration

– i vores kunders tilbagemeldinger og find inspiration til dit næste arrangement.

Leif Fabricius Jeg (og jeg tror at også flertallet af foreningens medlemmer) havde en ganske fornøjelig eftermiddag i Leif's selskab. Han er da en gudsbenådet fortæller og da vi var andre, der var jævnaldrende med ham, kunne vi jo nikke genkendende til mange af de sjove og hylende grinagtige episoder, han fortalte om fra hans barndoms opvækst.

Man fornemmede jo straks den vestjyske lune, som han er i besiddelse af. Det kom helt ind under huden!

Vi kan kun anbefale ham til andre seniorklubber. Ikke til yngre mennesker, da de jo ikke ved, hvad han taler om, når han f.eks. fortæller om , dengang der kun var 1 kanal i fjernsynet og man alle på arbejdspladsen havde set det samme program, når man mødte ind næste dag. Allerede med flere kanaler og TV
2 forsvandt en stor del af sammenholdet kollegaer imellem!!!!!

Iflg. kontrakten skulle han tale i ca. 60 min., men det havde han da heldigvis svært ved at overholde. Så ingen klager herfra!

Lis Jørgensen
Skærbækværkets Seniorklub

Søren Dahl En lille del af vores medlemmer havde udtrykt skepsis, men måtte efterfølgende erkende at det havde de ikke haft grund til.
Søren Dahl kom i god tid, var velforberedt og interessede sig for publikumsskaren.
Søren guidede os igennem nogle af for- og samtidens kunstnere og krydrede det med små sjove anekdoter fra eget liv.
Vi var yderst tilfredse med alt vedrørende engagementet.

Trine
Transplantation Hjerteforeningen

Reimer Bo Meget nærværende foredrag om 9/11, hvor Reimer magtede at få de unge menneskers opmærksomhed gennem hele foredraget ved at give meget af sig selv - hans egen gymnasietid m.m. - flot præstation også taget i betragtning af at næste alle eleverne her på Esbjerg Gymnasium ikke var født da angrebet fandt sted - kan anbefales til alle

Sune Ahrenkiel

Peter Lund Madsen Det var et fuldstændig formfuldendt og super godt oplæg. Jeg har hørt reaktioner fra både elever og lærere og Peter ramte skiven rent.
Så kun ros og glæde herfra.

Henrik Vestergaard Stokholm

Hans Jørgen Bonnichsen Bonnichsen er en helt igennem fantastisk storyteller, der med stor empati og indsigt fortæller om nogle interessante og tankevækkende oplevelser fra sit arbejdsliv i Rejseholdet og PET. Vi var nødt til at afholde hans foredrag virtuelt pga. coronasituationen, men på trods af det formåede han at fastholde samtlige af vores gymnasieelevers interesse hele vejen igennem. Jeg vil uden tvivl anbefale Bonnichsens foredrag "Mennesket i ondskaben" til andre gymnasielærere.

Rikke Sofie Hansen

Ditlev Nissen Ditlev gjorde det godt og han fik rusket op i folk samtidigt med at han gav dem viden om FN´s verdensmål. Han kom langt omkring og holdt sig alligevel til emnet.

Henri Olesen
Ejendom midt Fagforening

Kathrine Lilleør Foredrag med Kathrine Lilleør. Kathrine Lilleør er en eminent foredragsholder, der fortalte med stort vid, indlevelse og fornemmelse for tilhørerne. En berigende og meget fin aften.

Andreas Norbjerg

Søs Egelind Efter modtagelse af afbud fra Peter Mygind, eftermiddagen før arrangementet, blev der ydet en stor indsats af Tanja, for at skaffe en kvalificeret afløser. Det lykkedes fint med en god og velvillig indsats fra Søs Egelinds side. Stor ros til hende for at rykke ud med kort varsel.

Gunnar Bjerglund

Birgitte Baadegaard I forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag havde vi inviteret Birgitte Baadegaard til at afholde et foredrag med titlen ”Fra kamp til bevidsthed” for kvinderne i Canon Danmark A/S. Det var et meget rammende indlæg, og ingen tvivl om mere bevidsthed – både hos mænd og kvinder, samt undlade ikke at give nogen skylden er vejen frem. I løbet af en time kom Birgitte godt omkring kvindernes historie og hvorfor vi stadig er påvirket af vores den og hvordan det påvirker vores syn på hinanden. Birgitte kom ind på, at der er behov for både mændenes og kvindernes kompetencer, og kvinderne skal forstå, at der er brug for den feminine side også på arbejdspladsen og i lederpositioner. Tak for et spændende og inspirerende foredrag, som har givet anledning til fornyet bevidsthed.

Chatrin Sjøstrøm

Tom Thomasen Alt gik OK - arrangementet var pænt besøgt og alt gik som det skulle og der var tilfredshed over alt.

Inga Skjærris
Viby Idrætsforening

Gregers Gjersøe Foredrag af Gregers Gjersøe om ekspeditionerne på ski tværs over Grønland og om turen som de første danskere til Sydpolen. Gregers er en polar eventyrer med en kæmpe viljestyrke. Han har stor indsigt i emnet og en meget levende og personlig foredragsholder. Dejligt med en der har sat fokus på vores fællesskab med Færøerne og Grønland både personligt og i samarbejde med skolerne. En oplevelse af de gode.

Jette Zester
Seniorklubben Told&Skat Nordsjælland

Julius Mygind Nærværende og meget fængende foredrag! Julius har noget på hjertet og er en fantastisk formidler, som forstår at inddrage sit publikum med hud og hår i sin beskrivelse af et ungdomsliv med stoffer, brudte venskaber, løgne og de konsekvenser som det har medført. Julius formår at henvende sig til alle aldersgrupper i sit foredrag. Kan varmt anbefales!

Ulrich Mehr

Peter Mygind Peters oplæg om arbejdsglæde på Nyborg Gymnasium er det bedste oplæg jeg nogensinde har hørt - og mine medarbejdere var lige så begejstrede. Peter har en helt særlig evne til at bruge sin humor og sine egne erfaringer, til at sætte fokus på der hvor det gør ondt hos os alle. At vi alle har et ansvar for arbejdsmiljøet, arbejdsglæden og hinandens trivsel, og at vi alle kan gøre noget ved det. Det var befriende og talte til os alle som mennesker og ikke som ledere og hhv. medarbejdere.

Henrik Vestergaard Stokholm

Julius & Peter Mygind Julius og Peter Mygind kom flyvende ind og indtog salen fra første øjeblik. Det var en stor oplevelse for alle de unge, deres forældre og andre pårørende.

Hanne Dica Trøstrup

Torben Wiese Vi havde fornøjelsen af at have Torben Wiese til at holde et foredrag ved et firmaarrangement. Torben formåede at give os en indsigt i menneskers vaner, og hvad man kan gøre for at justere på dem, på en utrolig humoristisk og lærerig måde. Jeg kan helt klart anbefale at booke Torben!

Jannie Fløjborg Christensen
Assens Forsyning A/S

Sune Nørgaard Jakobsen Sune var nærværende, varm og ægte i sin fortælling. Han holdt sig fint til den tidsbegrænsning vi havde givet ham, og han fortalte sin historie på en fangende og interessant måde. Det var lige hvad vi havde håbet på 🙂

Mette Beier Husted
Roskilde katedralskole

Peter Mygind Stor TAK til Peter Mygind for tre inspirerende pep-talks for alle vores elever og ansatte d. 5/12! Det har sat sig spor i form drøftelser, diskussioner og tiltag blandt eleverne. Som én af eleverne sagde til sin klasselærer: "Det her er ikke bare en case, I lærere har fundet på. Det er noget der sker i virkeligheden". Peter har gjort et kæmpe indtryk! Og vi er ikke færdige med at bearbejde dét vi har hørt! TAK for en fantastisk evne til at skabe lydhørhed og tale alvorligt til os alle, på en måde som også indgyder håb! Det hele var bare supergodt!

Birgitte Bøgelund

Peter Mygind Fint og intimt foredrag med nærvær og sjove pointer.

Hanne Hautop
Rosborg Gymnasium & HF

Jan Huus Et godt og underholdende oplæg med en god sammenhæng mellem visualisering, interaktion og praktiske opgaver med masser af refleksioner og latter. "Diversitet kan være en nødvendighed for at lykkes med en opgaveløsning" var for os én af de mange pointer.

Lone Nedergaard Ottensten

Bent isager-Nielsen Arrangementet forløb super godt. Der var godt 100 tilhørere, og spørgelysten var stor. Alle jeg har talt med, gav udtryk for, at de synes det var rigtig godt. Jeg tror også Bent Isager synes det var en hyggelig og fornøjelig aften. Han har jo stor fortællelyst og en fantastisk evne til at holde sine lyttere fangen. Jeg tror godt de fleste kunne have brugt en times tid mere.

Jens Christian Larsen

Peter Mygind De tillidsvalgte medarbejdere i Haderslev Kommune fik fuld valuta for pengene til deres konference på Tørring Mølle, omkring emnet Trio samarbejde, arbejdsglæde og mobning. Peter Mygind leverede en personlig, munter og til tider alvorlig fortælling om hvordan får arbejdslæde ind på arbejdspladsen. Tag ansvar for eget liv, se indad og start al forandring hos dig selv. Meget lærerigt.

Kirsten Christiansen
Haderslev Kommune

Leif Fabricius Rigtig morsom og vel gennemført underholdning, der fik lattermusklerne på arbejde.

Elin Christensen
HK seniorklub

Julius og Peter Mygind Julius og Peter Mygind scorer denne gang fuld point for et levende og interessant foredrag for ca 400 gæster i Teutonersalen i Thisted

Leif Toftdahl Jensen

Peter & Julius Mygind Et helt igennem gribende, bevægende og modigt foredrag.

Marie Nightingale
Sorø Borgerskole

Peter Vuust Foredragsholder var ankommet i god tid , var i godt humør, var velforberedt. Deltagerne var alle yderst tilfredse med foredraget og der var også fornuftig spørgelyst til sidst. Foredraget var afvekslende og underholdende med lidt musik indimellem. Jeg som en af arrangørerne var også yderst tilfreds. Foredragsholder var ligeværdi med os alle. Yderst positivt.

Svend Olsen

Jesper Theilgaard Det var en fin oplevelse med Jesper Theilgaard. Han havde lidt problemer med at finde stedet, men med telefonisk guide lykkedes det - og han ankom 10 min. før han skulle på.

En kollega og jeg havde hørt Jesper på plantekongres i januar, og vidste derfor ret godt hvad der ville blive præsenteret. Der var ca. 80 deltagere på mødet, som lyttede med stor interesse og havde gode kommentarer/spørgsmål. Enkelte af dem udtrykte bagefter overfor mig, at de var meget positive overfor indlægget.

Steffen
Landbrug & Fødevarer

Morten Hilmer Meget spændene og levende foredrag om Sirius patruljen. Morten Hilmer leverede et foredrag som fortjener fem stjerner.

Hannah Reinholdt Clausen
Søndersted kirke

Thomas Mygind Fantastisk arrangement med Thomas Mygind. Meget skøn stemning blandt vores medlemmer denne aften og efterfølgende har vi fået mange tilbagemeldinger retur om at det var godt. Så vi bliver nødt til at fortsætte med et stort arrangement årligt i Musikhuzet. Det skaber og gir så meget god mening med sådan en aften.

Line Nørvig
HK Bornholm

Peter Mygind Peter Mygind tog os alle med storm. Hans budskab omkring nærvær og at vi alle skal huske t li et er lige her og nu, ja det kan man kun være enig i. Tak for dig Peter, du sætter et kærligt aftryk hvor du kommer frm.

Lilly Pedersen

Søs Egelind Vi havde besøg af SØS EGELIND med hendes foredrag: Slip humoren løs/Kræft, trit og retning - Tak. Vi var meget tilfredse

Finn Dahl Hansen

Julius Mygind Julius Mygind tryllebandt salen med sit store nærvær, og vi har efterfølgende fået så god respons på foredraget. Det, at han tog sig tid til at tale med publikum bagefter, var et stort plus.

Inger Nygaard Kaad

bifald booking & management God og professionel rådgivning fra start til slut

Brian Thorsen

Klement Trabolt Anmeldelse af Klement Trabolt på baggrund af tilbagemeldinger: - En god oplevelse. Der var som sådan ikke noget, man ikke kendte til i forvejen, men det var godt at blive mindet om det. - Nogle havde svært ved at han anvendte "du\" i foredraget, mens andre synes det gjorde det mere personligt. - Inddragelse af publikum og øvelser undervejs løftede stemningen.

Dina

Finn Nørbygaard Finn Nørbygaard foredrag om humor. Det levede op til forventningerne.

Flemming

Jim Lyngvild Jim Lyngvild var yderst veloplagt og havde rigtig mange gode pointer, som vi alle kan bruge fremover. Et rigtig godt foredrag, som jeg varmt kan anbefale.

Ole Draborg

Michael Sjøberg Vi havde et formidabelt arrangement med Michael i går aftes.
Biografen i Hornslet var fyldt til sidste sæde (ca. 150) med forventningsfulde borgere og både de og jeg fik til fulde forventningerne indfriet.
Michael var en veloplagt foredragsholder, der formåede at formidle stoffet på en levende og - trods det alvorlige indhold - humoristisk måde.
Og selvom jeg havde gjort det svært for ham ved kun at stille 45 minutter til hans disposition, så kom han godt omkring emnet og gav sig god tid til at svare på de supplerende spørgsmål.

Michael får helt klart vores anbefaling med på vejen 🙂

Sussi
Syddjurs Kommune

Kim Andersen Det var en fantastisk aften - som du også kan se på billederne, som i for øvrigt frit må anvende fremadrettet iht. Kim Andersen.
Han er SÅ dygtig og pigerne var HELT vilde med ham!
Tak - endnu engang. Bestemt ikke sidste gang, at jeg sender bud efter ham.

Louise
BLOKHUS MEDIER

Ulrik Wilbek Det var et super godt foredrag og vi har fået mange positive tilbagemeldinger på det. Han kom lige 10 - 15 min. før, og overholde den aftale tid - så et helt perfekt arrangement.

Peter
Den Jyske Sparekasse

Søs Egelind Vores morgensang lørdag under folkemødet med Søs gik (som sædvanligt) aldeles fremragende. Ja, i år endnu bedre end tidligere, fordi vi indledte morgensangen med en lille samtale mellem Samvirkes podcast-journalist Andreas Kirkelund og Søs Egelind om madvaner.
Vi har også noteret os, at der lige så stille er kommet et pænt stampublikum til vores morgensang lørdag kl. 9. Alt i alt var der vel op mod 100 deltagere, så vi har vist skabt os lidt af en tradition 🙂

Derfor tillod jeg mig også efter morgensangen at bede Søs om at forhåndsreservere lørdag den 13. juni kl. 9 næste år...

Flemming
Samvirke / Coop

Peter Mygind Det Himmelske Show, med Peter Mygind som den ene af værterne, forløb over al forventning. Værterne formåede med dygtighed, varme og humor at binde et show med mange kunstarter og en overordnet fortælling om tro, sammen til en personlig, overraskende og troværdig oplevelse for de tilstedeværende. Det var nærmest himmelsk!

Lars
OpenChurch

Peter Mygind Peter Mygind er da bare helt fantastisk, og vi er enige om, at HAN virkelig var sine penge værd.
Stor ros, mega dygtig, sjov, rar at være sammen med, et utroligt dejligt menneske, engageret, velforberedt ? vi er stor stor fan.
Han får et stort 12 tal

Lisbeth
Arbejdernes Andels Boligforening

Julius Mygind Vi havde et rigtig godt arrangement.
Vi havde inviteret en rusmiddelkonsulent med fra vores lokale Rusmiddelteam med. Og derfor fik det et lokalt-præg!
Publikum var blandet mellem forældre og unge. Nogle forældre kom desværre alene, da deres unge ikke ville med alligevel.

Julius er en meget troværdig og god fortæller. Og da han er forholdsvis ung, kan de unge sagtens relatere til hans historie.
Selv for en garvet SSP konsulent, var der ny og nyttig viden.
Alle gik hjem med noget i bagagen. Og alle var glade for arrangementet.
Heldigvis var der en flaske vand til alle. - For han var jo ikke til at stoppe igen 🙂

Planlægning og samarbejdet med Bifald Booking gik over al forventning 🙂

Eva Kofoed
Ung Egedal

Søs Egelind Det var et rigtig godt event vi havde med Søs Egelind.
Publikum var vilde med hende og jeg må sige det samme. Utrolig inspirerende og godt foredrag.
Søs var utrolig venlig og tog sig tid til at tale med publikum bagefter - det er noget, der giver mange ekstra point på kontoen.
Selvom hun kom små fem minutter for sent pga. kø på motorvejen, så sprang hun bare ind i det og mødte publikum med det samme. Hun leverede et fantastisk foredrag, hvor hun levede sig ind i det at stå midt i et shoppingcenter.
Vi er meget tilfredse!

Karen
VestsjællandsCentret

Lotte Heise Et godt arrangement hvor Lotte, var på toppen.
Der var ca. 100 mennesker og der var ros som “som tak for en god oplevelse og hun var god”
Som formand for Hjerteforeningen Skanderborg kan jeg kun opfordre alle Hjerteforeningens lokale afdelingerne til at bruge Lotte og få en fantastisk oplevelse

Jan
Hjerteforeningen Skanderborg

David Trads Et godt arrangement – En David Trads i hopla, medlevende og hurtig i replikken. Vi havde en rigtig god debat.
Flere kommenterede efterfølgende, at David gjorde det eminent.

Også en tak til bifald for hjælpen til at finde frem til David Trads.
- Vi vil helt sikkert benytte os af jeres hjælp igen.

Gitta
Dansk Metal

Mikkel Beha Vi havde en mission om at lave et foredrag i den stille tid i foråret her på Læsø, vi ville gerne høre Mikkel Beha – og i den forbindelse kom vi i kontakte med foredragsportalen, som vi klart kan anbefale, hele forløbet har bare fungeret, god og hurtig kommunikation.
Vi har haft en fantastisk opbakning fra lokale sponsor – Mikkel Beha og alt publikum. Vi fik 180 mennesker, 10 % af Læsø befolkning, af huse en onsdag eftermiddag og aften. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger på dagen. Helt igennem en god oplevelse.

Susan

Søren Ryge Petersen Vi havde alle en rigtig god eftermiddag og gæsterne var begejstrede for ham.
Vi lokkede ham med ind på en stue til en beboer da han var færdig, hvilket hun er pave stolt over. Så han gjorde en forskel. Dejligt han gav sig tid til at snakke med folk.
Jordnær og behagelig mand.

Anna
Dragsbækcenteret Aktivitet

Søs Egelind Søs gav os en god og positiv oplevelse. Det var godt at hun kom ind på både det gode men også det
negative ved brugen af cannabis. Hun udviste stor positiv energi, som virkede smittende.

Tilbagemelding fra tilskuerne er, at det var et fantastisk og spændende oplæg – de var meget tilfredse ?

Ida
Aabenraa Bibliotekerne

Nils Villemoes Der var simpelthen en festaften i selskab med Nils, der har en fantastisk timing og ikke mindst anskuelse der giver anledning til mange reflektioner over alle de informationer der strømmer ud i lokalet.
Vi fra IBM Klubben er simpelthen enige om efter diverse feedback fra vores medlemmer at det rangerer som et af de bedste indlæg vi har haft i forbindelse med vores årlige generalforsamling.

Boris
Personalforening i et større dansk IT selskab

bifald booking & management Top professionelt booking management ! Kan varmt anbefales.

Kaare Norge