fbpx

Tilbagemeldinger på foredragsholderne

Gå på opdagelse og få inspiration

– i vores kunders tilbagemeldinger og find inspiration til dit næste arrangement.

Anna Marie Aggerholm Anna Marie Aggerholm er en fantastisk foredragsholder. Sikke en skæbnefortælling. Hun beretter hudløst og ærligt om sit møde med ”Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle”. Anna Marie er tæt på sit 25 års jubilæum som ædru alkoholiker, og fra at være få timer fra at dø af organsvigt, er hun i fuldt vigør og fuldtidsengageret med at hjælpe andre i den samme situation, som hun selv var for 25 år siden. En vellykket Minnesotabehandling reddede hende, og hun driver i dag konsulentfirmaet Alcologic Consult, holder foredrag, kurser og arbejder også inden for anden misbrugsrelateret aktivitet. Trods det meget alvorlige emne, formår Anna Marie at øse af sin store erfaring og viden med humor, overskud og engagement - også med stor fokus på alkoholikerens nærmeste pårørende, som bliver om muligt endnu mere ”syge” end alkoholikeren selv. Vi kan varmt anbefale et foredrag med Anna Marie. Læs også hendes bog med samme titel.
Marianne Boje formand Ørsted MR
Ørsted Sognegård
Steffen Jensen Fantastik interessant, meget vidende husker alle navne på de forskellige grupper, lande og personer. En god kant med en humoristisk tilgang, men holdt sig til alvoren Fantastisk fortæller uden manuskript, alle har fået en god oplevelse med derfra og Ballesogn har fået en positiv tilbagemelding.
Britta Mygind
Balling sogn
Kristine Tiedt Det var et meget fint arrangement. Elever og lærere har meldt positivt tilbage. Vi blev klogere på den gode måde.
Anja Roland
Taastrup Realskole
Søren Dahl Vi havde en rigtig god oplevelse, og Søren fik os til at føle os i de bedste hænder. Han formåede at skabe en rigtig god sammenhængende aften, der var lige hvad vi havde ønsket. Han har en helt speciel lune, der får folk til at føle sig tilpas. På en sådan aften er der altid nogle detaljer der ikke går helt efter planen, men man kan virkelig mærke hvordan han ikke lader sig gå på af det, og bare spiller videre.
Mette Andersen
Nakskov Handel & Erhverv
Johannes Langkilde Det var super godt -både interessant og aktuelt. Johannes måde at formidle på, er fantastisk. Vi har fået meget positiv feedback - folk ville gerne ha' hørt mere.
Natashia
TimePartner
Søren Mortensen En rigtig god oplevelse! Fordi vi ikke var så mange, formåede Søren at skabe et trygt rum med lavt til loftet, og hvor der var god og personlig interaktion. Det var også super fedt med de praktiske øvelser!
Siv Carstensen
SDC A/S
Cecilie Beck Vi havde en god oplevelse arrangementet, som blev håndteret professionelt og med et stort drive - som publikum fandt tilfredsstillende.
Helle Krabbe
Aalborg Kommune
Søs Egelind Super godt. Erfaring og faglighed at dele ud af. Humørfyldt og anledning til grin og eftertænksomhed. Et virkelig flot arrangement med Søs Egelind.
Lone Holm
AOF Greve
Farshad Kholghi Farshad var for vild! Kæmpe ros. Politisk ukorrekt! Under denne overskrift leverede Farshad Kholghi med stor indlevelse og empati sit one-man show. Salen var fyldt med spændte HK’ere, der efter lyden at dømme ikke blev skuffede 🙂 For med en verbal nedbrydningshammer og fagter, der hører til en mand fra mellemøsten, afdækkede Farshad sine holdninger til den ifølge ham misforståede politiske korrekthed, der sniger sig ind over alt. Og mon ikke de fleste i salen husker “fjernbetjeningen, Hushi og Türach”. Fra HK vil vi gerne sige tusinde tak til Farshad for en fremragende aften og ønske vores medlemmer en god weekend
Line Nørvig
HK Bornholm
Koushi Radhakrishnan Det var en super oplevelse - mange har efterfølgende fortalt, at det syntes, det var super godt. Sjovt og underholdende.
Helle Birte Jensen
Ene
Stine Klarskov Rigtig god. Der var rigtig god respons. Foredraget åbnede nogle af de unge op som ellers var ret låst.
Jenni Handest
Gladsaxe Hovedbibliotek
Conny Svendsen Conny var rigtig god og var god til at få folk med sig. Hun var sjov og meget menneskelig. Der er kun positive tilbagemeldinger.
Janni Ellegaard
Ungerådgivningen, Odense Kommune
Thomas Raab Det gik rigtigt godt, mange lærte noget. Dog har en del sagt at de synes, at han talte lige vel hurtigt.
Christa
DH-Ærø
Annette Due Madsen Annette har en formidabel evne til at formidle sin viden om de mange forskellige perspektiver, forståelser og følelser der er forbundet med at være hhv. pårørende og medarbejdere omkring en borger - til begge parter. Kan klart anbefale at samarbejde med Annette når man gerne vil udvikle pårørende-medarbejder samarbejdet.
Tina
Blindenetværket/Gentofte kommune
Ole Münster Det var fint. Dem der var i lokalet var lidt delt i 2 lejre om de synes det var godt. Personligt synes jeg indholdet var godt, men der var for mange ord på slides der blev vist og det var det der stod på slides der blev sagt. God ide at lave færre ord på Power pointen og så fortælle i stedet. Men godt emne og god energi.
Margit Marell
Enemærke & Petersen
Julius Mygind Julius Mygind talte i øjenhøjde til eleverne (som går i 2.g). Han havde gode eksempler fra sin livshistorie, som alle mere eller mindre kunne nikke genkendende til.
Berit Lienhøft Larsen
ZBC Handelsgymnasiet Næstved
Camilla Kornerup Camilla Kornerup kan sit kram og er en dygtig og behagelig formidler. Alle var godt underholdt og ønskede endnu et foredrag med Camilla. Det er ikke sidste gang, at vi booker Camilla til at holde et af sine mange spændende foredrag.
Torben H. Madsen
Roskilde Oplysningsforbund
Georg Metz Altid en fornøjelse at have besøg af professionelle, kløgtige og humoristiske Georg.
Torben Hornuff Madsen
Roskilde Oplysningsforbund
Carsten Berthelsen Vi havde øl-smagning på Lunde Kro 160 gæster var glade og rigtig godt tilfreds med oplevelsen. Carsten var rigtig go meget nærværende Super oplevelse.
Egon vad
Lunde Kro
Thomas Raab Jeg har fået rigtig rigtig god feedback fra både deltagere og mine kollegaer. De sagde, at han virkelig formåede at formidle stoffet på en måde, hvor alle kunne forstå det. Han fik meget stor ros for hans formidlingsevner af et så forholdsvis svært emne som demens.
Phie Lambert
ØDA - Faxe, Stevns og Køge Kommune
Marie-Louise Wegener Det alkoholfrie netværk Ringen i Slagelse, der støtter op om mennesker, der har stoppet et alkoholmisbrug, Havde søndag den 18. juni besøg ag Marie-Louise Wegener. Formand i Ringen Mogens Lindstrøm: Vi havde den fornøjelse at have besøg af Marie-Louise til et foredrag om det at holde af sig selv, et par gode timer sammen og med nogle indsigter og vigtigst af alt, et bevis på, at vi alle kan bryde et mønster, men vi skal også finde ud af at der er et mønster der er negativt for os. Foredragets titel var ”Hold af dig selv” og omhandlede at være mønsterbryder– at finde styrken, modet og kærligheden til sig selv. Store ord, men Marie-Louise havde været det igennem selv, da Marie-Louise Wegener er barn af en alkoholisk og psykisk syg mor, hun er et lysende eksempel på, hvordan det er muligt at bryde ud af en negativ social arv. Det var et foredrag, der gav panderynker og gav noget at tænke over på den gode måde. Som Marie-Louise sagde, at hvis bare en fik noget ud af det, så var det en succes, vi var alle meget glade for at få input om at holde af sig selv og høre om hvordan Marie-Louise selv taklede hendes opvækst og været nået til hvor hun er nu. Marie-Louise nævnte, at et netværk som Ringen kan der gøres brug af, at se på hinanden og opdage hvem der lige gør noget af det jeg gerne vil og så prøve at lære eller aflure tricket, for derigennem at komme et lille step videre hen imod at turde gøre nye ting/tiltag og ikke begrænse sig, men at tro på vi alle er gode nok. Endnu en gang i det alkoholfrie netværket Ringen, blev der fyldt på de gode parametre, til at fortsætte det gode liv og tro på at vi kan lykkedes.
Mogens Lindstrøm
Ringen
Kathrine Lilleør Spændende taler, der formår at introducere filosofi i sin gennemgang af kristendom, så publikum lytter.
Marianne Carames
Enderslev Menighedsråd
Leif Stubkjær Vores 65 deltagere i vores månedlige Fredagstræf med fællesspisning og foredrag af Leif Stubkjær om Ecaudor . Leif Stubkjær er en god fortæller.
Niels Jensen
Jersie-Solrøds Menighedspleje
Lotte Heise Fantastisk oplevelse. Og ikke mindst et meget levende foredrag med god energi. Vi havde en vidunderlig aften. 1000 tak ❤️
Kaja Vigtoft
Vollsmose Kirke
Henrik Day Poulsen Henrik holdt et spændende foredrag om fanatikerens psykologi med bl.a. historiske referencer til kendte begivenheder og fanatikere. Henrik interagerer fint med publikum og kan tale til alle.
Maria Ashong
FOA Århus
Anette Due Madsen Anette var god til at sætte drøftelser i gang Fik dog ikke helt så megetpsykologindsigt, som vi havde regnet med.
Jette Damsø Henriksen
Danske Handicaporganisationer Sønderborg
Natasja Crone Virkelig godt samarbejde og stor lydhørhed. En fornøjelse.
Maya Ryevad
Danske Regioner
Søs Egelind Det var en aften, som var helt fantastisk. Selvom Debatarrangementer var om livstruende sygdom, var der også plads til mange grin.
Tine Sass
Kreativ Oplysnings Kreds
Annette Due Madsen Jeg kan på det varmeste anbefale Annettes oplæg omkring pårørende samarbejde. Annette går lige i hjerner og hjerter med sine budskaber, refleksioner og perspektiver - og menneskelighed. Oplægget rummer masser af vigtige emner til fælles refleksioner, og et livssyn, der giver plads til alle de forskellige følelser, oplevelser og erfaringer vi rummer, hver især - og sammen.
Tina Pensdorf
Blindenetværket
Ronni Petersen Det var enormt oplysende.
Eva Dixen
Favrskov bibliotekerne
Anders Stjernholm Anders var super imødekommende. Han kom i god til tid til arrangementet. Han var saglig, sjov og ligesom forventet. Spot on. Rigtig gode anmeldelser her fra.
Stinna Søberg Daoud Nielsen
Region Syddanmark, børne og ungdomspsykiatri, center for ADHD
Ole Münster Godt og inspirerende oplæg til målgruppen. Fin kombination af statistisk fakta og egne erfaringer.
Bo M. Dyregaard
LU - Landsforeningen af Ungdomsskoleledere
Ronni Petersen Ronni er en utrolig dygtig, autentisk fortæller. Der er masser af energi i hans foredrag og han forstår at fange sit publikums opmærksom. Det er barske sager han snakker om og dagene efter foredraget lever man i sin egen bobel af refleksion.
Christina Sejer
Herskind Dagli Brugs
Anne Grethe Bjarup Riis Et rigtigt godt arrangement. Foredraget var godt. Tilhørerne var engagerede, og der blev stilet mange gode spørgsmål efter foredraget. Og flere fik mulighed for selv at byde ind med egne oplevelser Men det jeg vil fremhæve er foredragsholderen. Anne Grethe var så sød, ligefrem og taknemmelig for alt vi havde forberedt.
Grete Kristensen
Solrød sogn
Henrik Specht Hjerne showet var meget prof. og passede perfekt til vores arrangement.
Erik Frederiksen
Leif Fabricius Et virkelig godt Underholdningsprogram - super underholdning.
Hans Jørgen Hansen
Danske Seniorer Kjellerup
Mikkel severin Topengageret og professionel MS, godt samspil ift en lille drejning henimod vores ønske om tema ????
Anna Uhrenholt
Lederne Nordsjælland
Søs Egelind Søs Egelind er utrolig sød, nærværende, hamrende dygtig og sjov! Hun for fordelt sjov og alvor på en rigtig god måde. En stor fornøjelse og glæde at høre hendes foredrag.
Charlotte Hierwagen
PFA Pension
Connie Svendsen (og Sune) Det var fuldstændig fantastisk og det var et rigtig godt Boest til vores sociale kapital. Medarbejderne kunne sagtens overføre Connies pointer til deres arbejdsliv og se hvor stor effekt det lille ekstra kan bidrage til den hektiske arbejdspraksis.
Anne-Dorthe Hochstrasser
Børnehuset Kastanjen
Lotte Heise Selve arrangementet var godt, og Lotte var fin til at fortælle hvordan hun ville have det, så tingene flød som de skulle. Vi er en gigtforening, og hun holdt sig meget til emnet.
Edvard Korsbæk
Gigtforeningen Sydvestjyllandskreds
Gitte Jørgensen Helt fantastisk. "Pippi Power" Gitte Jørgensen er nede på jorden og samtidig kan hun få deltagerne til at "flyve" Stor ros hele vejen igennem. Gitte har en evne til at give og få mennesker med. Ingen tvivle om hun vil deltagerne. Gitte er ikke bange for at give af sig selv. En dag der gav læring og eftertænksomhed. Bare toppen og en dejlig søndag.
Mogens Lindstrøm
Foreningen Ringen i Slagelse
Ashley brereton Ashley leverede et fokuseret og relevant foredrag om menneskelig adfærd og respons på forandringer, afsluttende med konkrete anbefalinger som vores deltagere straks gik i gang med at anvende.
Irene Stærk Jørgensen
Coloplast A/S
Thomas Dybro Der var stor enighed om at arrangementet gav stof til eftertanke og grundlag for mange dialoger. Vi fik en del håndgribelige redskaber, som kan anvendes i hverdagen
Nina Borum Nielsen
STRAX-huset
Torben Wiese Super god energi fra Torben Ville ønske at der var flere praktiske ting man kan omsætte efterfølgende.
Steffen Filtenborg
Autohuset Vestergaard
Søs Egelind Søs var den perfekte afslutning på vores landsmødeweekend! Vi oplevede i høj grad det, vi havde håbet på: et afsluttende, tankevækkende svirp med halen på en hel weekends indlæg. Søs fremkaldte både latter og tårer i øjenkroge - og satte tanker i gang. Det hørte jeg fra flere under den afsluttende frokost.
Martin Hansen
Dansk Oplysnings Forbund
Annette Due Madsen Et fantastisk nærværende arrangement , med Annette som stor inspirations kilde. Hørte kun positive tilbagemeldinger fra alle 70 deltager. Det gav indsigt og mod på endnu større fokus på pårørende samarbejde.
Jane Svejgård Pedersen
Blomsterhusene
Steffen Brandt og Anne Hjort Fuldstændig fantastisk koncert med stort nærvær, stor kunst, smuk sang og rammende poesi.
Rebekka Christensen
Ida Holsts Skole
Birgitte Baadegaard Tip top -
Lige fra første dialog pr. telefon hvor vi afstemte hinandens forventninger til mail omkring aftenenes forløb med hovedpunkter mm.
God stemning - og spørgelyst og rigtige gode eksempler der understøttede pointerne.
Har anbefalet Birgitte til andre erhvervsgrupper.
Britt Nielsen
Kurt Flemming Fint gennemført med god lune. Manglede billeder fra turen, men vi fik en forklaring hvorfor.
Jørgen Herholdt
Mogens Dalsgaard Vi kunne godt have brugt noget mere fortælling fra området da han er her fra. Lidt mere spil på klaveret.
Malene Jensen
Asaa Friplejehjem
Sebastian Dorset Han var relevant, sjov og nærværende.
Nia Lund
Sebastian Klein Vi skulle have haft besøg af Sebastian Klein, men på grund af covid-19 restriktioner måtte vi aflyse. Vi spørger så om Sebastian har lyst til at gå på online, og der kommer straks et ja, og en masse gode ideer fra hans side.

Der blev fortalt historie og lavet quiz, og ungerne var helt vilde, og quizzen var et kæmpe hit

Så han var med til at give børnene, og de voksne, en dejlig oplevelse
Helle
Red Barnet, Familieklub Fredericia
Søs Egelind Vores arrangement med Søs Egelind forløb yderst tilfredsstillende, til trods for snestorm over Jylland.
Søs levede fuldt op til vores forventninger. En anden gang skal Søs nok vælge en lufthavn lidt tættere på end Aalborg (f.eks.. Karup eller Billund), men det har jeg drillet hende lidt med.
Kim Bang Mose
Lemvig Kommune
Leif Stubkjær En meget engageret foredragsholder og et foredrag med overraskende vinkler på Falklandsøerne. Jeg vil også ned og hilse på pingvinerne!
Connie Wilhjelm
Leif Fabricius Jeg (og jeg tror at også flertallet af foreningens medlemmer) havde en ganske fornøjelig eftermiddag i Leif's selskab. Han er da en gudsbenådet fortæller og da vi var andre, der var jævnaldrende med ham, kunne vi jo nikke genkendende til mange af de sjove og hylende grinagtige episoder, han fortalte om fra hans barndoms opvækst.

Man fornemmede jo straks den vestjyske lune, som han er i besiddelse af. Det kom helt ind under huden!

Vi kan kun anbefale ham til andre seniorklubber. Ikke til yngre mennesker, da de jo ikke ved, hvad han taler om, når han f.eks. fortæller om , dengang der kun var 1 kanal i fjernsynet og man alle på arbejdspladsen havde set det samme program, når man mødte ind næste dag. Allerede med flere kanaler og TV
2 forsvandt en stor del af sammenholdet kollegaer imellem!!!!!

Iflg. kontrakten skulle han tale i ca. 60 min., men det havde han da heldigvis svært ved at overholde. Så ingen klager herfra!
Lis Jørgensen
Skærbækværkets Seniorklub
Kurt Krag og Ove Dahl Det var særdeles underholdende samtidig med spænding, gru og alvor.
Anne Bysted
Jannie Petersen Jeg har kun hørt positiv tilbagemelding fra personalet. Jannies historie er barsk og hun er en fighter.
hun har en god, sjov og inspirerende måde at formidle hendes historie på, og hun er ikke bange for at fortælle når noget er svært og et ømt punkt.
hun er bund ærlig også når det er ting som er svære at dele.
så 5 stjerner herfra
Janne Løjmann Jensen
Jan Hellesøe Fantastisk.
Det var en overraskelse til alle vores medarbejdere, og alle var begejstrede.
Jan er virkelig dygtig.
Mette Refshammer
KK Wind Solutions A/S
20 spørgsmål til professoren Hyggeligt, god atmosfære , humor. Godt informativt og informerende foredrag Med senere mulighed for opklarende spørgsmål . Absolut anbefalelses værdigt.
Kit Elisabeth Pedersen
Scleroseforeningen
Søren Dahl En lille del af vores medlemmer havde udtrykt skepsis, men måtte efterfølgende erkende at det havde de ikke haft grund til.
Søren Dahl kom i god tid, var velforberedt og interessede sig for publikumsskaren.
Søren guidede os igennem nogle af for- og samtidens kunstnere og krydrede det med små sjove anekdoter fra eget liv.
Vi var yderst tilfredse med alt vedrørende engagementet.
Trine
Transplantation Hjerteforeningen

Uforpligtende forespørgsel

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)