Anders AggerForedragsholder

Anders Agger

agger 1

Anders Agger er kendt for sine mange dokumentarprogrammer på DR og især serien Indefra, hvor han forsøgte at skaffe adgang til miljøer, der normalt ikke er åben for offentligheden. Det var f.eks. Jehovas Vidner, A.P. Møller – Mærsk, Retsmedicinsk Institut eller rockbandet Dizzy Mizz Lizzy. Anders Agger har sin egen baglæns og nysgerrig tilgang til sine medvirkende.

Anders har også lavet en lang række programmer sammen med tv-kokken Anne Hjernøe, hvor de to rejser ud og udforsker forskellige steder i verden. Han blev i 2017 kåret til årets mandlige tv-vært. Han fortæller med stor indlevelse, humor og selvironi om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders holder en af sine populære foredragsaftner.

Udtalelser På Anders Agger:

Det gik rigtig godt med Anders. Næsten 300 tilskuere.

Alt udsolgt med Anders Agger.

Så gjorde han det igen den kære Anders, fantastisk eftermiddag, han fik solen helt ind i salen og de mørke skyer som han også kan rumme, fik han gjort luftige og holdbare. TAK og hils Anders fra mig og sig at vi håber vi ses igen.