Anja SteensigForedragsholder

Anja Steensig

anja-steensig-bifald-

F. 1973. Forfatter, radiovært, åndelig vejleder, foredragsholder og mor til 3.

Anja Steensig er nok stadig bedst kendt fra sine mange år som tv-vært på DR1, DR2, TV2 og TV3. I mere end et årti var hun fast gæst på tv-skærmen og var vært på alt fra DR-sporten og Rent Fup til Anja og BS på afveje og Go´Aften Danmark, men i 2011 forlod hun medieverdenen for at dedikere sig til sit arbejde med Tro og Kærlighed.

I 2019 udgav hun bestselleren “En lille bog til mørke dage - Trøst i tro og kærlighed”, der foreløbig har solgt 11.000 eksemplarer.

Anja Steensig er i januar 2021 vendt tilbage på Radio4 med programmet "Tro på det".

I 2012 blev hendes liv vendt på hovedet af en dyb depression, der viste sig at være hendes livs største gave. I den smertefulde tilstand af tomhed og mørke blev alt overflødigt skrællet væk, og da Anja rejste sig fra sengen 7 måneder senere, var det i en udgave af hende selv, som havde ligget gemt væk bag forsvarsværker og facader alt for længe.

Derinde bagved opdagede hun, at den reneste Kærlighed flød i en evig ubrydelig strøm. Anja Steensig opdagede, at når hun overgav sig til den Kærlighed og lod den strømme frit, så hun verden fra et nyt perspektiv. Anja kunne møde mennesker fra sjæl til sjæl og der var ingen hendes sjæl ikke kunne elske.

Siden da har Anja Steensig stået i Kærlighedens tjeneste. Hun står til rådighed for Kærlighedens stemme og lader den arbejde gennem sig, når hun skriver, når hun vejleder mennesker, når hun holder foredrag, når hun underviser og når hun healer. I hele hendes virke tjener Anja Kærligheden.