Anna Marie AggerholmForedragsholder

Anna Marie Aggerholm

foredrag profil anna marie aggerholm

Anna Marie Aggerholm er oprindeligt uddannet tosproglig korrespondent og arbejdede i mange år som direktionssekretær i multinationale virksomheder. Efter en minnesotabehandling for alkoholafhængighed i 1999 uddannede hun sig efterfølgende til Addiction Counselor (alkolog) og arbejdede i en årrække som professionel rådgiver på et behandlingscenter.

Anna Marie Aggerholm driver i dag konsulentfirmaet Alcologic Consult, der har specialiseret sig i oprettelse og håndtering af alkoholpolitikker, kurser, foredrag og anden misbrugsrelateret aktivitet. Hun har stor erfaring som underviser og har desuden skrevet en bog og adskillige artikler om alkoholisme og vejen ud af en afhængighed for såvel alkoholikere som pårørende.

Hun har udgivet bogen Tag kampen op mod alkoholafhængighed.

  

Anna Marie Aggerholm – Referencer:

Mette Rønnau, talent manager, Grundfos Management A/S:

Jeg har ved flere lejligheder samarbejdet med Anna Marie Aggerholm, både i min egenskab af personalechef i Bilka A/S og senere som seniorkonsulent hos eVisions Group A/S, hvilket har været særdeles positivt. Det er i rollen som foredragsholder, at Anna Maries personlige og meget fængende stil og store engagement har sikret høj grad af åbenhed, viden og dermed handlingsparathed hos målgruppen af ledere. Jeg oplever Anna Marie som særdeles professionel, og at hun med høj grad af integritet medvirker i samtaleforløb med afhængige medarbejdere.

Mette Skautrup, personalekonsulent, ROCKWOOL: 

Misbrug er en alvorlig sag, der både arbejdsmæssigt og privat påvirker mange mennesker. Anna Marie formåede at give os et billede af, hvordan vi som menneske og som arbejdsplads kan håndtere problematikken. Et realistisk billede af, at vi ikke tror vi kan frelse, men måske hjælpe lidt på vej, samtidig med at vi også passer på os selv.

Inge Nesgård, Aalborg Kommunes Projektafsnit:

Anna Marie har været oplægsholder hos os ved flere lejligheder. Oplæggene har dels været for medarbejdere, dels for kontanthjælpsmodtagere i aktivering. Tilbagemeldingerne har været overordentligt positive, både hvad angår det faglige indhold og bestemt også i forhold til Anna Maries engagerede og ærlige formidling af indholdet.