Anna Maria AggerholmForedragsholder

Anna Marie Aggerholm

er oprindeligt uddannet 2-sproglig korrespondent og arbejdede i mange år som direktionssekretær i multinationale virksomheder. Efter en minnesotabehandling for alkohol-afhængighed i 1999 uddannede hun sig efterfølgende til Addiction Counselor (alkolog) og arbejdede i en årrække som professionel rådgiver på et behandlingscenter.

Anna Marie Aggerholm driver i dag konsulentfirmaet Alcologic Consult, der har specialiseret sig i oprettelse og håndtering af alkoholpolitikker, kurser, foredrag og anden misbrugsrelateret aktivitet. Hun har stor erfaring som underviser og har desuden skrevet en bog og adskillige artikler om alkoholisme og vejen ud af en afhængighed, såvel for alkoholikere som for pårørende.

Hun har udgivet bogen “Tag kampen op”.

  

Referencer:

Mette Rønnau, talent manager, Grundfos Management A/S 

Jeg har ved flere lejligheder samarbejdet med Anna Marie Aggerholm, både i min egenskab af personalechef i Bilka A/S og senere som seniorkonsulent hos eVisionsGroup A/S, hvilket har væ-ret særdeles positivt. Det er i rollen som foredragsholder, at Anna Maries personlige og meget fæn-gende stil og store engagement har sikret høj grad af åbenhed, viden og dermed handlingsparathed hos målgruppen af ledere. Jeg oplever Anna Marie som særdeles professionel, og at hun med høj grad af integritet medvirker i samtaleforløb med afhængige medarbejdere.

Mette Skautrup, personalekonsulent ROCKWOOL 

Misbrug er en alvorlig sag, der både arbejdsmæssigt og privat påvirker mange mennesker. Anna Ma-rie formåede at give os et billede af, hvordan vi som menneske og som arbejdsplads kan håndtere problematikken. Et realistisk billede af, at vi ikke tror vi kan frelse, men måske hjælpe lidt på vej, samtidig med at vi også passer på os selv.

Inge Nesgård, Aalborg kommunes Projektafsnit 

Anna Marie har været oplægsholder hos os ved flere lejligheder. Oplæggene har dels været for med-arbejdere, dels for kontanthjælpsmodtagere i aktivering. Tilbagemeldingerne har været overordentligt positive, både hvad angår det faglige indhold og bestemt også i forhold til Anna Marie’s engagerede og ærlige formidling af indholdet.