Anne HjernøeForedragsholder

Anne Hjernøe

anne-hjernøe-bifald

Foredragsholder Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på over 100 tv-programmer fra både nær og fjern.

Hun har lavet tv både fra sit eget køkken, samt fra Spanien og New York. Sammen med sin rejsemakker tv-journalisten Anders Agger, har hun også lavet et væld af temalørdage fra det smukke danske sommerland, samt fra De Vestindiske øer, Island, Bosnien, Vietnam, Iran, Tyrkiet, USA, Brexit-land, og senest fra Mellemøsten.

Foredragsholder om - en sundere og stærkere hverdag

Udover kogebøger og tv laver Anne også fødevareudvikling og arbejder som fødevarekonsulent. Anne Hjernøe er uddannet indenfor pædagogik, journalistik, kommunikation og retorik. Hun har sin egen virksomhed AnneMad ApS. hvor hun udover arbejdet med tv-produktion, kogebøger og fødevareudvikling, også laver gastronomiske rejser, foredrag, workshops og undervisning.