Ashley BreretonForedragsholder

Ashley Brereton

Ashley Brereton

Foredragsholder Ashley Brereton

Adfærdsdesign og nudging viser vejen, når du vil skabe ægte forandringer i den virkelige verden. Der er noget fortryllende over mennesker, som har en indre drivkraft og gør noget frivilligt. Det er denne magi, der driver adfærdsdesigner Ashley Brereton ud i at formidle fantastiske historier om adfærdsdesign og nudging.

Sammen med Ashley kommer du om bag forskningen i menneskets adfærd og her afsløres det uperfekte menneske. Du skal lære at elske det uperfekte menneske, så har du den første og vigtigste ingrediens i forførelsens kunst. Det er her magien begynder og hvor du holder op med at tale og begynder at tænke i handling.

Ashley Brereton er uddannet Cand.merc. i forbrugeradfærd fra CBS. Med over 20 års erfaring fra konsulentbranchen, har han et solidt fundament for at fortælle om nogle af de iøjnefaldende adfærdsløsninger han og hans adfærdsteam har skabt igennem tiden.

Foredragsholder om - Adfærdsdesign og nudging

Med stor passion går Ashley på scenen og fortæller levende om adfærdsdesign og nudging, som et stærkt værktøj, når du vil ændre verden. Du får et kærligt puf i den rigtige retning og en god blanding af videnskab, cases og lidt forsigtigt humor.

Lad os komme i gang - nu.